Joan Jorquera es proclama campió del 23è Open Internacional de Toulouse

Joan Jorquera

Joan Jorquera celebrant el triomf amb el seu tècnic en competició, Marcos Miranda

Actuació estel·lar del jove Joan Jorquera en terres franceses guanyant tots els seus combats de manera intractable

Joan Jorquera
Joan Jorquera amb el seu coach, Marcos Miranda

La progressió de Joan Jorquera com a taekwondista continua amb pas ferm. El jove rosinc es va presentar ahir a Touluse de Llenguadoc per participar en el XXIII Open Internacional de taekwondo. Es va presentar i el va guanyar.
Tres combats havia de guanyar si volia conquerir el títol de campió. I el jove talent del TKD Joan’s es va mostrar, un cop més, imparable a sobre el tatami.

El rosinc va debutar davant Ewan Fuster, del France TKD Kang, competidor de gran qualitat tècnica que no va poder fer res per aturar la tècnica exquisida de Jorquera, que es va emportar la victòria per 5-1.

Un primer combat en el que el jove taekwondista de Roses va tornar a demostrar l’espectacular nivell i estat de forma amb el que ha començat la temporada, que li va portar a conquerir, el passat 6 de desembre a Pontevedra, el seu quart títol com a campió d’Espanya.

Hugo Marraqueste, del France TKD Frouzins, va ser el segon rival del rosinc, el qual no va oposar gaire resistència davant la diferència tècnica entre tots dos contrincants. Diferència reflectida en el marcador amb un contundent 17-1.

I l’últim obstacle entre Joan Jorquera i el títol de campió va ser el competidor Ayman Boutouyak, del France ETTKD, que impotent davant la qualitat tècnica del rosinc va claudicar per un contundent, també, 14-2.

Un títol més en el currículum del taekwondista de Roses que no fa més que confirmar la seva progressió en aquest esport d’arts marcials, la qual cosa el fa “molt feliç, perquè veig que després d’un treball molt dur arriben els resultats”, va afirmar Jorquera a la seva arribada a Roses, per afegir que a banda de guanyar “estic gaudint sobre el tatami, i això em dóna més confiança i fa que surti el meu millor Taekwondo”.

D’altra banda, el seu coach, Marcos Miranda, va destacar que “el fet de debutar a la nova categoria de la forma que ho ha fet en Joan, guanyant títols, és bo per la seva moral, per la seva motivació, però això no canvia res dels plans d’entrenaments que portarem a terme aquest Nadal, els quals ha de fer arribar a en Joan amb la millor forma física possible als propers campionats en els que participarà”.

Joan Jorquera tanca l’any 2014 amb el record de 167 combats guanyats amb només 14 anys.