Joan Jorquera guanya l’Open de Taekwondo Júnior de Madrid

Joan Jorquera

Joan Jorquera assoleix una altre títol de taekwondo, l'Open de Madrid

Amb aquest títol a la categoria de -51 kg, Joan Jorquera ja porta sis títols

Joan Jorquera
Joan Jorquera assoleix una altre títol de taekwondo, l’Open de Madrid

El jove de Roses, Joan Jorquera, s’està convertint en un esportista rècord, ja que amb tan sols 15 anys porta ja 6 títols estatals de taekwondo acumulats. Als aconseguits a les diferents categories de pes -37, -41, -45 i -48kg, s’ha d’afegir el de -51 kg, títol assolit el passat dissabte, 6 de febrer, a l’Open Júnior de Madrid.

Un certamen en el que el jove rosinc va deixar petjada, mostrant tot el talent que atresora damunt el tatami.
Per aperitiu, va oferir una contundent victòria davant Alberto Toledo, guanyant-lo per a 14-1 en quarts de final. En el següent, tres quarts del mateix, ja que no va donar cap opció a Camilo Cardona, de la Selecció Balear, al que derrotar per 10-3.

I a la gran final, Jorquera no va baixar el pistó i va vèncer a Mario Canales per 9-3, demostrant el jove esportista del TKD Joan’s de Roses que té un talent especial per a la pràctica del taekwondo. Un talent que sembla que l’organització del torneig no parés de mostrar-lo als aficionats que omplia el pavelló de Moralzarzal de Madrid, perquè va decidir enfrontar als campions de cada categoria, però en format de pes olímpic.

Així, a Joan Jorquera li va tocar enfrontar-se davant Raúl Corredor, de la categoria -55 kg, competidor de gran envergadura i experiència. Envergadura i experiència que no li van servir per contrarestar la tècnica del rosinc que va guanyar el combat, amb un punt d’or, després d’oferir tots dos taekwondistes un combat espectacular.

Amb aquest nou triomf el talent del TKD Joan’s, suma 210 combats amb només 15 anys, en una temporada que està sent molt fructífera per a Joan Jorquera, ja que com ambaixador del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, va aconseguir la Medalla de Bronze en el Campionat d’Europa Junior a Letònia, aconseguint situar-se com a número 1 del rànquing nacional de la seva categoria, número 7 d’Europa, i número 11 del món.