Joan Jorquera guanya l’Open d’Espanya de taekwondo celebrat a Benicàssim

Joan Jorquera guanya a Benicàssim

Joan Jorquera amb la medalla d'or aconseguida a l'Open d'Espanya de Taekwondo celebrat a Benicàssim

El rosinc Joan Jorquera aconsegueix amb aquest títol sumar punt en el rànquing mundial de la WTF

Joan Jorquera guanya a Benicàssim
Joan Jorquera amb la medalla d’or aconseguida a l’Open d’Espanya de Taekwondo celebrat a Benicàssim

Enorme triomf del taekwondista del TKD Joan’s de Roses el que va aconseguir ahir dissabte a l’Open d’Espanya que la Real Federació Espanyola de Taekwondo va organitzar en Benicàssim, i en el que van participar els esportistes amb millor rànquing de la WTF (Federació Mundial de Taekwondo). I l’objectiu del jove Joan Jorquera en presentar-se en aquest torneig va ser la de sumar punts, precisament en el rànquing mundial i olímpic de taekwondo.

Objectiu però, que l’esportista rosinc va assolir ja que va sumar la totalitat dels punts en vèncer els quatre combats que li separaven del lloc més alt del podi fent-ho, a més, de forma espectacular.
En el seu primer combat vencia al representant de la Selecció Balear, Francisco Colom, competidor molt experimentat i de gran qualitat al que va guanyar per 9-2.

I va ser en el seu segon combat, que li va enfrontar a  Alberto Ledesma, representant de la Selecció de Madrid, quan va sortir el talent del rosinc que li va fer remuntar un combat que semblava impossible de guanyar, ja que quan quedaven 40 segons per al final Joan Jorquera perdia per 9-1, i en una reacció increïble el jove Jorquera, demostrant el perquè està considerat com una de la grans promeses del taekwondo a nivell nacional, va aconseguir empatar i forçar un punt d’or que guanyaria al madrileny amb una acció espectacular.

Roushen Hohmarrow campió holandès cedia tot seguit en semifinals davant Joan Jorquera per diferència tècnica en el tercer assalt, quan el marcador donava un 18-6 a favor del rosinc.

Ja en la final Jorquera va aconseguir guanyar al representant de la selecció de Galícia Vicente Laurentino, per 9-2, per proclamar-se campió d’aquest Open d’Espanya de Taekwondo.

“Hem fet una preparació molt forta per a aquest campionat, el Spanish Open està classificat de màxima categoria per la WTF i volíem sumar punts per al rànquing, ha estat molt dur però estic molt feliç per haver aconseguit la victòria”, va destacar Joan Jorquera en declaracions realitzades en una ràdio local de Benicàssim.

El jove esportista rosinc aconsegueix amb aquest triomf arribar als 218 combats guanyats amb només 15 anys.