Joan Jorquera guanya per segona vegada consecutiva el campionat ‘The Masters’ de Basauri

Joan Jorquera

Joan Jorquera al Pavelló Artunduaga de Basauri amb el trofeu de campió

El jove esportista del TKD Joan’s de Roses es torna a imposar al País Basc

Joan Jorquera
Joan Jorquera al Pavelló Artunduaga de Basauri amb el trofeu de campió

El rosinc Joan Jorquera va proclamar-se el passat dissabte campió per segon any consecutiu del prestigiós campionat ‘The Masters’ que es va celebrar al en el Pavelló Artunduaga de Basauri, Euskadi, on hi van participar les diferents seleccions autonòmiques de l’estat espanyol
Jorquera, un dels millors taekwondistes de la Selecció Catalana va vèncer en preliminars a un dels més directes rivals de la seva categoria el gallec Miguel Orro amb un marcador de 14-2.
Tot seguit, el representant de la Comunitat de Madrid, Jonathan García, tampoc va poder fer res davant el talent de l’esportista del TKD Joan’s de Roses, que va guanyar el combat per 10-5.

Ja en la gran final, Iker Unanue, de la Selecció d’Euskadi, no va poder frenar el ritme de combat que va plantejar el jove rosinc, que va guanyar per diferència tècnica amb un marcador de 15-2, i conquerir així el trofeu de campió per segona vegada consecutiva.

Un nou triomf en el palmarès de Joan Jorquera, el qual va manifestar-se molt feliç de tornar a guanyar en terres basques, segons va afirmar un cop arribat a Roses, “és una cita d’alt nivell doncs les seleccions convidades són de les més potents d’Espanya, i per aquest motiu vam haver de fer una preparació molt seriosa per poder guanyar, ja que els meus rivals tenen molt de nivell i m’obliguen a donar-ho tot en el tatami”. El jove rosinc també va tenir unes paraules d’agraiment als tècnic de la Selecció de Catalunya “perquè són fantàstics i aconsegueixen treure el millor de cadascun de nosaltres”.
El campionat ‘The Masters’ es presentava com una cita important de la temporada degut a que totes les seleccions autonòmiques estan centrades a optimitzar el rendiment dels seus esportistes de cares al Campionat Nacional que se celebrarà el proper mes de Setembre i que donarà el bitllet per al Campionat del Món, que se celebrarà en Canadà.