Joan Jorquera no té límits i guanya el seu onzè campionat de Catalunya de Taekwondo

Joan Jorquera
Joan Jorquera suma 11 campionats de Catalunya de Taekwondo

El jove Jorquera aconseguia diumenge a Barcelona un nou campionat de Catalunya de Taekwondo, i ja suma onze

El jove esportista del TKD Joan’s de Roses, Joan Jorquera, es va presentar diumenge a Barcelona per competir pel campionat nacional català després de conquerir el passat mes d’octubre la medalla de bronze a l’Europeu celebrat a Letònia.

I no va defraudar. Aquest noi no té límits. No s’ha posat cap barrera per intentar aconseguir tots els objectius que es proposa. I si no ho fa es queda a un pas, com va passar a Riga. “Després de disputar del campionat d’Europa ens vam posar a preparar el de Catalunya només arribar a Roses amb l’objectiu d’aconseguir el títol novament, però ara en la nova categoria, la de -48 kg”, va explicar Joan.

I pel resultat obtingut al Pavelló de la Mar Bella de la Ciutat Comtal la preparació va ser la idònia. Ja en el primer combat va apabullar al seu primer rival, Kevin Atencia, guanyant-lo per 25-0.

A la següent ronda, Joan Jorquera va continuar amb la seva embranzida i va vèncer al seu oponent, José Mª Ortega, per 15-0.

I ja en la final no va deixar dubtes de la seva gran qualitat tècnica i no va donar opcions al seu rival, Adrià de Déu, al que va guanyar per 8-1 per proclamar-se per onzena vegada campió de Catalunya. Un títol que el classifica directament per disputar el Campionat d’Espanya Junior 2016 com a membre de la Selecció Catalana.

El rosinc aconsegueix després d’aquest campionat la impressionant xifra de 201 combats guanyats amb tan sols 15 anys.