Joan Jorquera es proclama campió de l’Open de Taekwondo de Múrcia

Joan Jorquera

Joan Jorquera amb la medalla de campió de l'Open de Taekwondo de Múrcia

El jove esportista rosinc surt vencedor d’un triangular de taekwondo entre les Comunitats de Múrcia, Madrid i Catalunya

Joan Jorquera
Joan Jorquera amb la medalla de campió de l’Open de Taekwondo de Múrcia

Representant a la selecció catalana el taekwondista del TKD Joan’s de Roses, Joan Jorquera, va aconseguir vèncer, ahir dissabte, a rivals directes que disputaran el campionat d’Espanya a la categoria Junior que se celebrarà a Segovia el pròxim 15 d’octubre.
Jorquera va guanyar l’Open de Taewondo que es va celebrar al CAR Infanta Cristina de Múrcia de manera molt contundent, demostrant que és un dels favorits per emportar-se el certament estatal el mes vinent, “hem treballat molt dur durant l’estiu per arribar en la millor forma al nacional, perquè d’aquí sortiran els que participaran al campionat del món que la WTF –Federació Internacional de Taekwondo- celebrarà a Canadà al mes de novembre, i a mi em fa molta il·lusi´anar-hi”, ha explicat Jorquera.
Sobre el tatami de Múrcia el rosinc es va mostrar intractable, de tal manera que va guanyar a l’oponent de Múrcia per un contundent 9-1. Contundencia que va mostrar amb els dos rivals de Madrid que li va tocar després. Al primer el va guanyar per 11-5, i al segon per 8-0.

Juan Jorquera, tècnic, pare i mestre de taekwondo que dirigeix la carrera esportiva de Joan Jorquera, va manifestar que el taekwondo exhibit pel seu fill a Múrcia és fruit “del treball que està realitzant el seleccionador català, Javier Argudo, amb en Joan, portant-lo a un nivell superior de rendiment. Treball enfocat per afrontar amb garanties el campionat d’Espanya i els posteriors objectius esportius d’en Joan”.

Si el jove esportista rosinc aconsegueix emportar-se el campionat d’Espanya assoliria la xifra de set títols de campió, quatre d’ells de clubs, gesta a l’abast de molt pocs taekwondistes actualment.