Joan Jorquera rep una beca per participar a les sessions de taekwondo “Alt Rendiment” amb el seleccionador de Catalunya

Joan Jorquera

Joan Jorquera amb el seleccionador català de taekwondo, Javier Argudo, al Campus 'Somni Olímpic'

Javier Argudo, seleccionador de Catalunya de taekwondo ajudarà a Jorquera a preparar el proper campionat d’Espanya

Joan Jorquera
Joan Jorquera amb el seleccionador català de taekwondo, Javier Argudo, al Campus ‘Somni Olímpic’

Entre els passats 11 i 18 de juliol es va celebrar a Ribeira, Galícia, la 8ª edició el prestigiós Campus de Taekwondo ‘Somni Olímpic’ organitzat pel club Natural Sport Ribeira.

Un Campus en el que va participar l’esportista del TKD Joan’s de Roses, Joan Jorquera, el qual va estar a les ordres tècniques del subcampió olímpic Gabriel Mercedes, el qual va entrenar en combat al jove Joan, “he après molts recursos tècnics i mentals al costat d’en Gabriel, ha estat una experiència increïble”, va dir el rosinc, que va afegir que “el fer d’estar al costat d’entrenadors de gran nivell, amb els quals hem fet sessions dobles diàries, s’aprèn molt”.

Però, sens dubte, amb un dels tècnics amb el que es troba molt còmode Joan Joquera entrenant a les seves ordres és Javier Argudo, seleccionador de taekewondo de Catalunya, el qual “m’ajuda constantment a seguir creixent esportivament”. Un tècnic que l’ajudarà a preparar el seus propers objectius esportius, ja que en el transcurs del Campus el jove taekwondista rosinc va rebre, per part de l’organització, una beca per participar al costat d’Argudo en les sessions de taekwondo “Alt Rendiment”, on els atletes preparen els seus propers comprosimos esportius d’alt nivell. En el cas del competidor del TKD Joan,s serà el proper Campionat d’Espanya, que se celebrarà el mes de setembre i que donarà el bitllet per al Campionat del Món Junior, que tindrà lloc ja al novembre a Canadà.

Al final de’aquest Campus ‘Somni Olímpic’, i després d’una setmana de durs entrenaments, l’organització va preparar una competició de taekwondo i en la que Jorquera va aconseguir superar els tres combats que li va deparar el sorteig.

Tres combats amb victòria que van servir per tancar una temporada en la que ha estat imbatut i en la que ha arribat a la xifra de 225 combats guanyats al llarg de la seva carrera.