Joan Jorquera, seleccionat amb Catalunya pel Campionat d’Espanya de Taekwondo

Joan Jorquera a les portes del CAR de Sant Cugat

El jove esportista rosinc ha estat un dels escollits per la Selecció Catalana de Taekwondo per representar a Catalunya a finals d’octubre en el Campionat d’Espanya

Joan Jorquera a les portes del CAR de Sant Cugat

La Selecció Catalana de Taekwondo ha tingut concentrats en el CAR de Sant Cugat als millors taekwondistes de la categoria cadet del país. Una convocatòria amb la finalitat d’escollir als esportistes que representaran a Catalunya en el proper Campionat d’Espanya de Taekwondo, que se celebrarà a Gandía els propers 26, 27 i 28 d’octubre.

El rosinc Joan Jorquera, del TKD Joan’s, ha estat un dels joves seleccionats, a la categoria cadet, per participar en el Campionat d’Espanya de Taekwondo.

Després de dos dies nombroses proves i entrenaments de màxima intensitat els responsables del la Selecció Catalana van seleccionar a Jorquera, que lluitarà a la categoria cadet en el pes mosca, és a dir, lluitadors de menys de 37 quilos.

El jove Joan, campió de Catalunya en totes les categories que fins ara ha disputat, ha declarat estar molt content per ser seleccionat a banda de que s’ho ha passat d’allò més en els dies de concentració amb la Selecció de Catalunya, “sí, ha estat fantàstic compartir una concentració tan intensa amb els companys que estaran amb mi en el nacional, han estat unes sessions molt dures, però ha estat genial i ens ha servit per conèixer-nos tots una mica més, ha estat molt divertit”

Objectiu complert

La passada temporada el TKD Joan’s tancava un acord de patrocini amb les empreses PEIXOS MAR PLÁ i DROGUERIA FERDY de Roses per tal de recolzar la carrera esportiva de Joan Jorquera. Un patrocini que tenia com a objectiu principal aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya. I per assolir-ho es van programar diverses sortides a Open’s Internacionals de Taekwondo a mena de preparació, i que ara s’ha demostrat que era la planificació  era la correcta, perquè l’objectiu s’ha complert  “vull donar les gràcies als meus patrocinadors, gràcies a ells podré complir el somni d’estar en un nacional amb la meva selecció representant a Catalunya, és el màxim”, ha comentat més que content el rosinc Joan Jorquera