Joan Plana és confirma com a candidat d’ERC Roses a les eleccions municipals del 2015

Joan Plana

Joan Plana, candidat d'ERC candidat d’ERC Roses a les eleccions municipals de 2015

El candidat republicà assegura que ERC Roses vol transformar i millorar la Vila i no només gestionar l’Ajuntament durant quatre anys

Joan Plana
Joan Plana, candidat d’ERC Roses a les eleccions municipals de 2015

Joan Plana Sagué, historiador, comunicador i col·laborador en projectes de cooperació i intercanvi cultural a El Salvador i el Marroc, que presideix des del setembre del 2013 la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Roses, ha estat escollit, en una assemblea celebrada aquest matí, com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2015.

L’objectiu del nou cap de llista és “construir una candidatura prou amplia des del punt de vista programàtic, ideològic i humà per a poder arribar a una part majoritària de la població de Roses. Hem de ser el referent progressista i catalanista a Roses d’ara en endavant”.
En aquest sentit, ha remarcat la seva voluntat de sumar sensibilitats i persones diverses. Ha assegurat també, que la feina feta per la secció local al llarg dels últims anys “ha permès tenir un grup molt divers i preparat en tots els àmbits”, i s’ha mostrat convençut que ERC concorrerà a les eleccions amb “un programa complet i una candidatura preparada per assumir qualsevol responsabilitat”.

El candidat republicà ha avançat, també, que des de totes les diferents àrees s’estan preparant projectes transformadors i innovadors. “No pretenem només gestionar el dia a dia de l’Ajuntament durant quatre anys, el que volem és transformar i millorar la nostra Vila, i no ens fa cap por dir-ho clarament”.
Així mateix, ha assegurat que per dissenyar el projecte de la secció local d’ERC estan en contacte amb les entitats i associacions del municipi.

La presentació de la candidatura a la societat, es portarà a terme un cop acabat l’estiu, en una data encara per determinar.