Joan Plana: “L’Ajuntament ha de fomentar les iniciatives esportives, lúdiques i culturals de la ciutadania”

ERC Roses

Joan Plana i Verònica Medina amb altres membres de la candidatura d'ERC Roses

ERC Roses va presentar ahir el seu projecte en les Àrees de Joventut, Esports i Festes

ERC Roses
Joan Plana i Verònica Medina amb altres membres de la candidatura d’ERC Roses

Joan Plana, candidat a l’alcaldia de Roses per ERC, va afirmar al finalitzar l’acte de presentació del projecte dels republicans rosincs en Joventut, Esports i Festes afirmant que “des de l’Ajuntament hem de fomentar i coordinar les iniciatives esportives i lúdiques de la societat civil, i no pas capitalitzar-les. I, per sobre de tot, cal posar en valor el retorn social d’aquestes iniciatives a l’hora de destinar-hi recursos”.

Abans però, la coordinadora de les Àrees de Joventut, Esports i Festes d’ERC Roses, Verónica Medina, va ser l’encarregada de presentar els punts principals d’aquestes tres àrees, desgranant els punts clau “per aconseguir fer de Roses una ciutat juvenil, esportiva i que gaudeixi de les seves festes”.
Medina va destacar que “aquestes tres àrees tenen un punt en comú, que és la transmissió de valors, valors humans que són fonamentals per a poder ser una persona honesta, justa i rica a nivell personal”.

Tot seguit, va desgranar els punts principals de cada Àrea, primer de Joventut, significant que i parlant de Joventut va remarcar el següent: “cal un crear un diàleg directe amb els joves per poder conèixer les necessitats reals del jovent. I a ERC Roses apostem per 4 eixos: l’ocupació, la formació, l’emprenedoria i la salut juvenil”.

Pel que fa a l’Esport, la Verònica va remarcar que “és necessari potenciar l’Esport com eina d’intervenció educativa, de cohesió social i de transmissió de valors. Hem d’oferir una nova oferta d’activitat esportiva innovadora, com pot ser la creació d’un rocòdrom o ‘boulder’ per a treballar la integració social “.

La número 3 de la llista electoral republicana de Roses va finalitzar dient, que fa a l’Àrea de Festes “que cal desenvolupar un projecte d’oci nocturn de qualitat com element bàsic per esdevenir una ciutat moderna, juvenil i divertida. Roses necessita un espai on la gent del nostre municipi i, aquella que ens visita, puguin passar s’ho bé”.