Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Joan Salellas encapçalarà la llista de Gent de Palau-AM a Palau-saverdera a les eleccions municipals del 2023

Eleccions municipals del 2023
Joan Salellas amb l'actual alcaldessa de Palau-saverdera per Gent de Palau-AM, Isabel Cortada

Joan Salellas ha estat escollit per unanimitat en una assemblea local i ha expressat la seva voluntat de treballar pel municipi amb la mateixa dedicació amb la qual ho ha fet l’actual alcaldessa

Gent de Palau – AM ha escollit Joan Salellas com a cap de llista de la candidatura a Palau-saverdera per a les properes eleccions municipals del maig del 2023. Salellas agafa el relleu a l’actual alcaldessa i portaveu del grup, Isabel Maria Cortada. Després de dos mandats com a alcaldessa del municipi, Isabel Cortada ha anunciat que no es tornarà a presentar per tornar a optar a l’alcaldia.

El nou candidat ha estat escollit per unanimitat en una assemblea local i ha expressat la seva voluntat de treballar pel municipi amb la mateixa dedicació amb la qual ho ha fet l’actual alcaldessa i l’equip de govern durant els darrers anys. “Em presento amb el compromís d’afrontar els reptes de present i de futur de Palau-saverdera”, va assegurar el candidat republicà, que va desvetllar que “el meu equip aportarà noves cares i projectes nous, renovant la il·lusió però seguint amb el mateix compromís i la mateixa serenor iniciats l’any 2015”, afegint que “igual que s’ha fet fins ara, continuarem aplicant les pràctiques de bon govern, amb transparència i dedicació al servei públic”.  

Per la seva banda, l’actual alcaldessa, Isabel Cortada, va expressar tot el seu suport i confiança al nou cap de llista per Palau-saverdera, afirmant que “la dedicació i les ganes de treballar defineixen a en Joan Salellas per encapçalar un equip de persones que estic segura que seguirà treballant al servei dels ciutadans i ciutadans de Palau-saverdera”. Cortada també va expressar la seva voluntat d’acompanyar el grup de Gent de Palau – AM a la llista.