El joc, una altra eina que s’utilitza a Roses per treballar la convivència dels seus vilatans

Xarxa de Convivència de Roses

La Xarxa de Convivència de Roses porta a terme un Taller de Jocs per treballar els valors i la convivència

Xarxa de Convivència de RosesLa Xarxa de Convivència ha posat en marxa un Taller de Jocs “una activitat més per dinamitzar una mica el Punt Xarxa, i per treballar la convivència i els valors, que sempre ha estat un dels nostres objectius i és el que ens caracteritza”, ha manifestat la Gestora del Voluntariat de l’entitat, Sílvia Bataller.

Uns valors i una convivència que en aquests cas es treballa de “manera multigeneracional, ja que es fa amb gent gran i mainada”, ha destacat Bataller. Així les persones que imparteixen aquest Taller de Joc serien voluntaris i voluntàries en edat de jubilació, gent gran que ensenyen diferents jocs de taula a nens i nenes de Roses d’entre 5 i 10 anys. D’aquesta manera, la Xarxa de Convivència “vol enriquir al nens amb el contacte amb la gent gran i enriquir aquesta amb la seva comunicació amb la mainada”, ha destacat la Sílvia.

Cal destacar que aquest Taller, que es desenvolupa els divendres de 17:30 a 18:30 hores al Punt Xarxa, ubicat al carrer Gravina, nº4, és totalment gratuït, i encara està obert tant a la gent gram que vulgui impartir aquest Taller de Jocs, com per als nens i nenes que vulguin divertir-se coneixent com es juga a diferents jocs de Taula.

Sílvia Bataller que l’horari actual es podria ampliar al dissabte al matí si la demanda per participar en el Taller de Jocs així ho requereix.