Jordi Alcaide substitueix a Carles Aguilar com a cap local de Roses de la JNC

JNC de Roses

Membres de la Junta de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Roses

Renovació de la direcció de la secció local de Roses de la Joventut Nacionalista de Catalunya, JNC

JNC de Roses
El cap local sortint, Carles Aguilar (samarreta blava), amb el nou responsable a la seva dreta, Jordi Alcaide, i la resta de la Junta de la JNC de Roses

Carles Aguilar, fins ara el cap local de la JNC de Roses, desprès de refundar i consolidar aquest col·lectiu a Roses, ha donat pas, quatre anys després de ser al capdavant d’aquest col·lectiu, a Jordi Alcaide, estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra i militant de la JNC des del 2012.

Una renovació en la direcció de l’entitat portada a terme dies enrere i en la que el nou responsable, Jordi Alcaide va destacar i agrair la feina feta “durant els quatre anys del mandat del company Aguilar, del qual se l’ha de reconèixer el seu esforç, així com el de la resta de militants, per a mantenir de manera activa el col·lectiu en la política local i nacional”.
Alcaide es va marcar l’objectiu de potenciar els propers dos anys l’activisme i la formació en l’àmbit municipal dels militants de la JNC.
Aquesta renovació al davant de la secció local de les Joventut Nacionalista de Catalunya coincideix amb la presència que la JNC tindrà dins la candidatura de CiU a les eleccions municipals del 24 de maig.

Anna Jonquera, actualment regidora, Marina Gotanegra, Eric Fortiana, Laia Pau i el mateix Jordi Alcaide són presents a la candidatura de Montse Mindan a l’alcaldia de Roses, “mostrant, segons afirma la direcció de la JNC, una combinació entre experiència i joventut recollint d’aquesta forma, les inquietuds i les idees que poden tenir els ciutadans de Roses”.