Jordi Segura i José Jiménez del Club de Pesca La Perola de Roses competiran a l’estatal de Surfcàsting

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

José Jiménez mostrant la peça capturada amb el seu company Jordi Segura (dreta) al campionat de Catalunya de Surfcàsting Duo

Els dos socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es van guanyar el participar al campionat d’Espanya de Surfcàsting en quedar quarts al certamen de Catalunya en la modalitat duo

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
José Jiménez mostrant la peça capturada amb el seu company Jordi Segura (dreta) al campionat de Catalunya de Surfcàsting Duo

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es va presentar el passat dissabte, 22 d’abril al campionat de Catalunya de Surfcàsting, en la modalitat duo, que es va celebrar a Calella de Mar. I ho va fer amb la participació d’un total de 5 parelles composades per Miquel del Pozo-Juan Tena, Sergi Giménez-Ruben Piedad, Jordi Segura-José Jiménez, Albert Palomeras-Josep Bernárdez i Juanjo Hurtado-Carles Isach.

I d’aquestes 5 parelles, la formada per Segura i Jiménez, es va classificar per participar campionat d’Espanya de Surfcàsting que es disputarà a Múrcia al mes d’octubre, en quedar en quarta posició de la general.

Aquest campionat de pesca des de la platja, que va consistir en 2 mànigues de pesca de 3 hores de durada cada una, es va desenvolupar en fer captura i solta. Quan una parella capturava una peça, els controladors mesuraven el peix i es tornava a tirar a mar.
La primera de les mànigues es va disputar des de les 8 del vespre fins les 11 de la nit, i la segona des de les 00:30 fins a les 03:30 de la matinada.

Tots dos pescadors del CPE Roses La Perola van començar molt bé el certamen aconseguint una llisa de 53 cm en la primera màniga, que els va situar en segona posició del seu sector i platja, a l’igual que en finalitzar la segona per donar-les el quart lloc de la general en acabar el campionat.

Errada en el còmput de punts

Al final del campionat i en el recompte de punts va haver-hi una errada (cosa gens extraordinària segons ens han comunicat del Club de Pesca La Perola), que va enviar a la parella Jordi Segura i José Jiménez a l’onzena posició. Aquests, van reclamar i l’organització va esmenar l’errada donant la quarta posició definitiva als socis del club rosinc, i poder participar així, en l’estatal al mes d’octubre.