Una Jornada de Comerç i Turisme de Roses consolidada

Jornada de Comerç i Turisme de Roses
Xesco Espar durant la seva ponència en la que va explicar quines són les 4 estratègies per afrontar l'èxit

Com vendre millor, l’anunci de la creació d’una Federació d’Empresaris de Roses o estratègies per afrontar amb èxit els temps actuals es va tractar a la Jornada

Jornada de Comerç i Turisme de Roses
Xesco Espar durant la seva ponència en la que va explicar quines són les 4 estratègies per afrontar l’èxit

L’alcaldessa de Roses va inaugurar la Jornada de Comerç i Turisme assenyalant la satisfacció “d’haver consolidat aquesta Jornada, que va nèixer ara fa uns anys quan vam pensar com podíem tenir una trobada amb el món empresarial i del comerç de Roses, i després d’aquest temps podem dir que ha estat una bona iniciativa”. Mindan va recordar que durant els anys en que s’ha celebrat la Jornada de Comerç i Turisme “han passat grans comunicadors, gent experta en les noves tecnologies personatge mediàtics que ens han explicat de manera molt amena que l’èxit depén del nostre esforç, de la nostra voluntat i de les ganes de superar-nos cada dia”. L’alcaldessa va posar com a exemple a Emili Duró, coach i membre del Consell d’Administració de diferents empreses, que va venir al 2014, i Xavier Sala Martin, que va estar a la Jornada de Comerç i Turisme de l’any passat.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, la Jornada va ser molt pràctica i interessant per als comerciants de Roses gràcies a les xerrades que van oferir els ponents, “com en la primera que Joana Fuentes va parlar de ‘Com vendre millor. La comunicació no verbal’, i que les comerciants poden aplicar en el seu dia dia”. Llorens, també va destacar la ponència de Xesco Espar, exentrenador del primer equip de handbol del F.C. Barcelona que exposar 4 estràtegies per afrontar l’èxit en els temps actuals. Espar va explicar als assistents com va guanyar el Barça la lliga una any en que el Ciutat Real era superior en quant a equip, i que gracies a ser capaç de reinterpretar aquesta realitat entre els jugadors van conquerir el títol.

Llorens, va destacar “la presentació de la Federació d’Empresaris de Rosesimpulsada pel president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegraja que és una bona notícia que els empresaris s’uneixin per anar tots en una mateixa direcció”.

El regidor de Promoció Econòmica també va remarcar la importància de la presentació dels ‘Clubs de Producte’ feta per Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, ja que “els assistents van poder comprovar la utilitat d’aquesta entitat i les eines que ofereix per promocionar el territori”.