Fira de la Rosa de Roses

Jornada d’orientació formativa i laboral entre exalumnes i actuals estudiants de l’Illa de Rodes de Roses

Foto arxiu

Antics alumnes de l’Illa de Rodes explicaran, demà 1 de febrer, la seva experiència sobre el món professional als actuals estudiants del centre

Foto arxiu
Foto arxiu

El departament d’Orientació de l’institut Illa de Rodes de Roses ha organitzat una jornada d’orientació professional destinada als alumnes de 4t d’ESO.

Una jornada que se celebrarà demà 1 de febrer i en la que els protagonistes seran 13 antics alumnes del centre d’ensenyament rosinc, els quals orientaran i explicaran la seva experiència, als actuals estudiants de l’últim curs de l’ESO de l’institut, de com és el món món real de la formació i dels seus inicis en la vida professional.

Des de l’institut Illa de Rodes consideren que en la situació actual, més que mai, els joves estudiants de 4t d’ESO han d’encertar en l’elecció del seu futur acadèmic i professional.

Per això, des del departament d’Orientació del mateix centre han programat aquesta trobada entre alumnes “experts” i alumnes “joves”, per tal que l’experiència real de companys que fa pocs anys han passat pel mateix camí, els orienti i els serveixi per encetar el seu camí un cop acabin els seus estudis a l’institut.

Desde el col·lectiu docent de l’Illa de Rodes s’afirma que “l’experiència compartida entre iguals sol ser decisiva per a les decisions futures acadèmiques i professionals dels actuals estudiants de secundària”.
La disponibilitat dels 13 antics alumnes i l’esforç del departament d’Orientació del centre ha fet possible l’organització d’aquesta activitat, la qual es confia en poder repetir en futures jornades i comptar amb l’assessorament d’encara més alumnes amb experiències formatives cada cop més completes.