Jornada sobre Mobilitat Internacional

Jornada Mobilitat Internacional

Es portarà a terme aquest dissabte, 10 de març, l’Oficina Jove de l’Alt Empordà

Jornada Mobilitat InternacionalDes de l’àrea de joventut del CCAE s’està treballant en un servei d’atenció i assessorament per a donar un impuls a la mobilitat a la nostra comarca. Per aquest motiu s’organitza una Jornada sobre Mobilitat Internacional amb l’objectiu de donar a conèixer diferents serveis i oportunitats de mobilitat.

La Jornada, amb les seves corresponents xerrades tindrà lloc a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà el dia 10 de març, de 18 a 20:30 hores, i concretament es realitzaran les següents intervencions:

18 hores: Presentació Servei Mobilitat Oficina Jove. Eines per a la recerca d’oportunitats a l’estranger

18:15 hores: Projecte Hi Connect, iniciativa de la Xarxa d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona que ofereix l’opció de realitzar una estada a diferents albergs d’Europa. A càrrec de l’Alberg Costa Brava de Llançà.

18:45 hores: Projecte “ Contes viatgers”, Històries inventades per nens/es d’un camp de refugiats a Tesalònica. Irene Ros Valverde ens explicarà aquesta experiència solidària i creativa.

19:15 hores: Projecte “Camps de solidaritat” Coneix com pots fer una estada solidaria en un país del Sud, i poder créixer vivint una experiència inoblidable. A càrrec de l’entitat Setem.

Al finalitzar l’última de les xerrades s’oferirà un pica-pica als assistents mentre porten un intercanvi d’opinions sobre els temes tractats.

Inscripció

Per participar en aquesta Jornada sobre Mobilitat Internacional cal formalitzar la inscripció clicant AQUÍ, o bé personant-se a l’Oficna Jove de l’Alt Empordà (Anicet de Pagès, 2), o sinó trucant al 972 67 37 28.