Jornada de treball sobre productes agroalimentaris a la Casa Empordà de Figueres

Productes agroalimentaris

“Empordà: producte local, territori i turisme” és el títol de la Jornada de treball sobre productes alimentaris

Sota el títol “Empordà: producte local, territori i turisme” la jornada de treball serà oberta a la participació de productors agroalimentaris i de representants de serveis turístics

Productes agroalimentaris
“Empordà: producte local, territori i turisme” és el títol de la Jornada de treball sobre productes alimentaris

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat en col·laboració dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i els ajuntaments de Figueres i la Bisbal d’Empordà organitza per al proper dia 7 de novembre una nova jornada tècnica a la Casa Empordà de Figueres sota el títol “Empordà: producte local, territori i turisme”.

Es tracta d’una jornada de treball oberta a la participació de productors agroalimentaris i de representants de serveis turístics. Després de la presentació de la sessió, Josep Capellà, de l’empresa DCB-Turisme i Desenvolupament Local, farà una xerrada sobre “Producte local, territori i turisme”, en la qual incidirà sobre el producte agroalimentari en el turisme actiu, de natura i cultural i la potencialitat de l’Empordà en aquest sentit, a partir de diverses experiències agroalimentària en el producte turístic.

La jornada tindrà una segona part, en format networking, durant la qual els participants podran posar en pràctica la creació de productes a partir d’un treball en grup que rebrà el corresponent assessorament. Per tal de participar en aquesta jornada cal una inscripció prèvia que es pot realitzar a l’àrea de Turisme del Consell Comarcal o a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres.