Jornades de formació per a la creació de producte turístic sostenible

Associació Empordà Turisme

Pont de Molins, demà divendres, i Llançà, el proper dijous 24 de novembre, acolliran aquestes dues jornades

Associació Empordà Turisme El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Associació Empordà Turisme organitzen dues jornades de formació per a la creació de producte turístic sostenible i de qualitat. Tindran un format molt pràctic i comptaran amb la presència d’un assessor, Josep Capella, de DCB Turisme i Desenvolupament local, que facilitarà les eines per poder millorar els coneixement i la informació en el moment de fer la sessió pràctica de creació de producte.
En acabar les dues sessions, als participants que siguin socis d’Empordà Turisme, se’ls ofereix un assessorament individualitzat per aprofundir en temes vinculats a la creació de producte, comercialització, accés a diferents mercats i preparar productes per incorporar al recull de productes turístics d’Empordà Turisme, que es promocionen a través del web de l’entitat i mitjançant les fires, jornades i tallers (workshops) en els que participa aquesta associació.

Programa de les dues jornades

Jornada 1: Turisme rural i activitats a la natura – Divendres 18 de novembre, a la Societat Nova Harmonia de Pont de Molins

9:30 – 10:30 hores: Presentació i metodologia de treball per a la creació de turisme rural i activitats a la natura.

10:30 – 12:00 hores: Sessió pràctica: Creació de producte – networking entre els participants.

12:00 – 15:00 hores: Assessorament individualitzats.

Jornada 2: Turisme actiu i descoberta del litoral – Dijous 24 de novembre a l’Oficina de Turisme de Llançà

9:30 – 10:30 hores: Presentació i metodologia de treball per a la creació de producte de turisme actiu i descoberta del litoral.

10:30 – 12:00 hores: Sessió pràctica: Creació de producte – networking entre els participants.

12:00 – 15:00 hores: Assessorament individualitzats.