José Manuel Álvarez Cuñat és el candidat escollit per Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Roses a les properes municipals

José Manuel Álvarez, candidat de Ciutadans (C's) a l'alcaldia de Roses

L’alcaldable de Ciutadans aposta per “una administració local més transparent i participativa que estigui al servei de tots els veïns i no d’uns pocs”

Ciutadans (C's)
José Manuel Álvarez, candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Roses

El responsable de política municipal de l’agrupació de Ciutadans (C’s) de Roses, José Manuel Álvarez Cuñat, ha estat l’escollit com candidat a l’alcaldia de la Vila per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Álvarez Cuñat ha assegurat, davant la seva nominació que Ciutadans es presenta a Roses com “una alternativa política real, neta i regeneracionista”, afegint que el seu equip “treballarà en vistes d’una administració local més transparent i participativa que estigui al servei de tots els veïns i no d’uns pocs”. 

A més, Álvarez Cuñat, ha alertat de les “nombroses decisions en suport a la independència aprovades en aquesta legislatura”, assegurant que “només generen més ruptura i distància entre veïns”.

José Manuel Álvarez Cuñat, titulat en tècnic especialista de laboratori, diplomat en teologia i educació física, és veí i un “enamorat” de Roses. Va ser campió de Catalunya de Taeki-do, subcampió d’Europa i campió de Catalunya en la modalitat de semi-contact. Actualment, exerceix com a professor de primària.

Exit mobile version