José Manuel Álvarez és el nou coordinador de Ciutadans Roses

Ciutadans Roses
José Manuel Álvarez (al centre) amb els companys de la nova Junta directiva de C's Roses

Ciutadans renova la seva Junta directiva escollint per unanimitat al seu portaveu a l’Ajuntament de Roses com a nou responsable de l’Agrupació Municipal

Ciutadans Roses
José Manuel Álvarez (al centre) amb els companys de la nova Junta directiva de C’s Roses

Ciutadans Roses va renovar fa uns dies la seva Junta directiva mitjançant unes primàries. Unes primàries que van comptar amb la presència dels diputats Jean Castel i Alfonso Sánchez, així com el responsable de Grups Institucionals i regidor a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló.

El resultat de les votacions va donar, per unanimitat, a José Manuel Álvarez com a nou coordinador de l’agrupació municipal. Álvarez, que des de les eleccions municipals de 2015 és el portaveu de C’s  a l’Ajuntament de Roses, va manifestar que “l’objectiu de la nova junta és treballar per millorar la qualitat de vida dels veïns de Roses”. “Estem molt contents i orgullosos de la feina que s’ha fet fins ara, seguirem treballant per continuar així.

El nou coordinador de C’s Roses, està ara al capdavant un grup de 6 persones que conformen, amb ell, la nova Junta directiva.
Així, la rosinca Isabel Machado és la nova secretària i encarregada de la tresoreria. Luis Alejandro Fernández és el nou responsable de comunicació, Rafael Martín s’ocupa de l’apartat de Ciutadania i Daniel Cerviño de la política municipal.
I els Vocals Blas Pérez i Olga Morente completen la resta del grup municipal de C’s Roses.