Suquet de peix de Rose

José Manuel Álvarez repeteix com a candidat de Ciutadans Roses a les eleccions municipals

Ciutadans Roses
José Manuel tornarà a ser el cap de llista de Ciutadans Roses a les eleccions municipals

Ciutadans confirma José Manuel Álvarez com a candidat a l’alcaldia de Roses, que ha remarcat la necessitat que l’alcalde sigui “una persona que trepitgi el carrer i escolti els problemes reals de la gent”

Ciutadans Roses
José Manuel Álvarez tornarà a ser el cap de llista de Ciutadans Roses a les eleccions municipals

L’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, tonarà a ser el candidat de la formació taronja  a l’alcaldia de Roses en les pròximes eleccions municipals.

José Manuel Álvarez, de 45 anys és mestre d’Educació Física, diplomat en Teologia i Tècnic de Laboratori. Es va inscriure a Ciutadans el 2014 i actualment és el regidor i portaveu del partit a l’ajuntament de Roses.

El candidat taronja ha afirmat que assumeix el repte de tornar a encapçalar la llista “per a continuar fent política útil com s’ha vist amb la nostra proposta d’adaptar un parc infantil per a persones amb discapacitat i disposar d’una infermera que les cuida”. A més, ha remarcat que Roses necessita “un alcalde que trepitgi el carrer i que escolti els problemes reals de la gent”.

Finalment, Álvarez ha avançat que Ciutadans apostarà “perquè el Museu de la Pesca sigui una realitat i un referent per als alumnes de Roses i rodalia” així com també prioritzarà “el suport als esportistes locals d’alt nivell sigui quina sigui la federació a la qual pertanyin”.