José A. Valdera, regidor d’Unió Municipal de Roses, deixa la política

José A. Valdera

Josep A. Valdera ja no presentarà més mocions per debatre als plens de l'Ajuntament de Roses

El regidor d’Unió Municipal de Roses ha assegurat que abans que acabi l’any ho farà oficial en un convocatòria de premsa.

José A. Valdera
Josep A. Valdera ja no presentarà més mocions per debatre als plens de l’Ajuntament de Roses

Recentment, el regidor d’Unió Municipal a Roses José A. Valdera, es va donar de baixa d’Unió Democràtica de Catalunya a nivell nacional. La raó argumentada va ser que “el futur d’Unió és molt incert, ha perdut presència i prestigi en el món de la política i, ha arribat al seu final, tal i com va anunciar recentment el Secretari General d’Unió Democràtica, Ramon Espadaler, en diversos mitjans de comunicació”.

Tot i això Valdera, no va voler renunciar l’acta de regidor d’Unió Municipal a l’Ajuntament de Roses esgrimint que “Unió Municipal de Catalunya és un partit independent d’Unió Democràtica de Catalunya i, per això”, va dir, “no crec que hagi de deixar l’acta”, recordant que no es va presentar “amb aquestes sigles UDC, sinó amb les d’UMdC”.

Fins i tot un mitjà escrit de tirada provincial va publicar, ahir mateix, la seva negativa a renunciar al seu càrrec de regidor al consistori rosinc. Però, hores després, ViladeRoses va saber per boca del propi José A. Valdera que, en breu, no només deixarà l’acta de regidor, sinó que deixarà també la política.
Davant la incredulitat de qui subscriu aquestes línies, ja que el fins ara regidor s’ha mostrat molt actiu durant els darrers temps dins la política municipal, sent l’impulsor de la comissió d’Investigació Royal Marine II, i sent públic i notori que ha mantingut contactes amb Podem Roses. José A. Valdera ha assegurat que “la meva intenció és deixar el món de la política, i abans que acabi l’any anunciaré públicament la meva renuncia”.

La raó principal per la qual el fins ara regidor d’Unió Roses s’apartarà del món polític és que, segons afirma, “he rebut una oferta d’una empresa, vinculada al sector de la seguretat per a incorporar-me al seu consell directiu i és totalment incompatible amb un càrrec polític”.

José A. Valdera no ha volgut desvetllar quina és l’empresa, però ha manifestat que “no podia rebutjar una proposta com aquesta”.