Josep Mª Mas Blanch torna a l’Ajuntament de Roses com a regidor

Josep Mª Mas Blanch
Josep Mª Mas Blanch en el moment de jurar l'acta de regidor de l'Ajuntament de Roses

En el ple ordinari d’aquest mes de desembre Mas Blanch va jurar l’acta de regidor per substituir a Carles Pàramo

Josep Mª Mas Blanch
Josep Mª Mas Blanch en el moment de jurar l’acta de regidor de l’Ajuntament de Roses

Al ple ordinari de l’Ajuntament de Roses d’aquest desembre es va aprovar per unanimitat el punt amb caràcter d’urgència que feia referència a la possessió de l’acta de regidor de Josep Mª Mas Blanch.
Ja estava previst fer-ho, però com no se sabia si les credencials arribarien a temps (de fet no van arribar fins el mateix divendres, 22 de desembre al matí i el ple es va celebrar a les 14 hores) es va haver d’incloure el punt amb caràcter d’urgència.

I un cop jurada l’acta Josep Mª Mas Blanch va ocupar l’escó de regidor de l’Ajuntament de Roses que va deixar buit Carles Pàramo quan es va jubilar, tornant d’aquesta manera a la corporació municipal després de 2 anys i mig.

Estava previst que Mas Blanch continués ocupant, després de les eleccions municipals de 2015, la regidoria d’Infraestructures i Serveis Públics, Àrea de la que havia estat responsable durant l’anterior legislatura, ja que anava com a sisè de la llista de CiU (ara PDeCAT), però els resultats només van donar 5 escons al partit nacionalista, la qual cosa va deixar fora a Mas Blanch de la corporació municipal, quedant com a primer reserva.
I arran de la renúncia de Pàramo amb motiu de la seva jubilació, Josep Mª Mas Blanch ha tornat a l’Ajuntament de Roses com a regidor “amb moltes ganes, il·lusió i energia. Una energia renovada, ja he tingut dos anys i mig per carregar piles. Conec tant el funcionament de l’Ajuntament com la possible Àrea que em toqui i, per tant, podré posar-me a treballar de manera immediata”, va afirmar el nou regidor.

Tot i que s’haurà de confirmar en el ple que aprovarà el nou cartipàs de l’Ajuntament de Roses, Mas Blanch es farà responsable de l’Àrea que ja coneix, la d’Infraestructures i Serveis Públics, de la qual s’ha fet càrrec fins ara Juan M. Fernández.
Així, el ple del cartipàs també deixarà definits els escons que hauran d’ocupar  cadascun dels regidors de l’equip de govern.

Els portaveus de la resta dels grups polítics del consistori el van felicitar i el van desitjar molta sort i encert en la nova seva etapa com a polític.