Josep Suñé, propietari dels càmpings Las Dunas i l’Escala, guardonat amb el premi G! de turisme

Premi G! de Turisme
Josep Suñé flanquejat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el president de la Diputació de Girona, Pere Vila

L’empresari del sector del càmping ha estat reconegut per la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme

Premi G! de Turisme
Josep Suñé flanquejat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el president de la Diputació de Girona, Pere Vila

Josep Suñé, propietari dels càmpings Las Dunas i l’Escala, de Sant Pere Pescador i una persona pionera en la promoció del sector, ha estat guardonat amb el Premi G! que atorga anualment el Patronat de Turisme en reconeixement a la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. El guardó es va lliurar ahir al vespre en un acte celebrat a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i que va ser presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Josep Suñé Sabadí ha estat reconegut per la seva dedicació constant al món del càmping, la seva trajectòria professional i la seva aportació continuada a la millora del sector. Ha rebut el  XI premi G! Josep Aulí 2016 a la tasca professional en “reconeixement de la seva vàlua i llarga trajectòria professional en l’àmbit del turisme, al capdavant dels càmpings Las Dunas i l’Escala, i per haver mantingut el lideratge a Europa, fomentant el sector i portant el nom de la Costa Brava”.

L’empresari, que ha rebut per la seva feina un gran nombre de premis i distincions, va ser un precursor de la promoció del sector a l’àmbit europeu i la tasca que ha dut a terme ha contribuït a posicionar el sector i ha estat reconeguda a nivell internacional. Las Dunas ha rebut importants premis com a càmping líder a Europa reconegut no només pels professionals del sector sinó també pels usuaris.

Suñé va agrair el guardó i va recordar que “el càmping és molt reconegut a Europa però és un gran desconegut a casa nostra”. En aquest sentit va manifestar que cal donar a conèixer l’elevada qualitat d’aquests establiments entre els clients de proximitat.

L’Associació de Càmpings de Girona va rebre l’any passat el premi G! Xiquet Sabater per “la tasca de promoció del territori gironí i de posicionament de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de qualitat entre els principals mercats emissors”. L’entitat, fundada al 1977, aplega  75 establiments, el 80 per cent de la totalitat dels càmpings gironins,  i ofereix més de 120.000 places d’ allotjament . El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.