Suquet de peix de Rose

Josep Valdera, escollit primer candidat d’Unió per a la llista de CiU a Roses en les properes eleccions municipals

Josep Valdera candidat d'Unió
Els candidats que d’Unió vol aportar a la propera llista de CiU a Roses

Valdera encapçala la llista dels 7 membres que Unió vol aportar a la llista de CiU per les properes eleccions municipals

Josep Valdera candidat d'Unió
Els candidats que d’Unió vol aportar a la propera llista de CiU a Roses

L’assemblea local de militants d’Unió de Roses, celebrada dimarts al vespre a la seu de CiU al municipi, va ratificar els candidats que el partit aportarà a la propera llista municipal de la federació. La proposta presentada pel comitè executiu va ser aprovada per assentiment dels presents i està encapçalada per Josep Valdera, president local del partit. El segueixen Sílvia Ripoll, Antoni Carrasco, Eva Bueno, Josep Garcia, Mercè Blanco i Francesc Trinidad.

El primer candidat d’Unió a la propera llista de CiU a Roses, Josep Valdera, va agrair el suport de la militància i la seva implicació en el dia a dia del municipi. Valdera va definir l’equip com “un conjunt de persones disposades a treballar per al seu municipi, que el coneixen bé, que formen part de sectors socials i professionals diferents, i que combinen l’experiència política i la renovació”. Valdera va expressar la lleialtat total d’Unió amb el projecte de CiU de Roses i va agrair la feina feta aquests anys pels regidors del partit.  Finalment, va demanar la implicació dels presents en la redacció del programa electoral i les activitats que es duran a terme fins el mes de maig.

Per la seva banda, el vicepresident executiu de la Intercomarcal de Girona, Xavier Dilmé, va lloar el procés d’elecció dels candidats i va recordar que “a diferència d’altres partits, a Unió és la militància la que tria els candidats al seu ajuntament, sense imposicions d’altres òrgans. Avui hem triat les persones que ens representaran i s’integraran a la llista de CiU amb els companys de CDC. Som un partit en què s’aplica amb rigor el principi de subsidiarietat, un principi que forma part de l’ADN d’Unió”. Pel que fa les persones escollides, Dilmé va destacar l’equilibri de perfils de les persones escollides i va agrair el seu compromís amb Unió, CiU i el seu municipi. També va reconèixer la feina feta tant pels regidors com pel comitè local durant aquest mandat, i va subratllar el paper del president local, Josep Valdera, com a principal articulador de tot plegat.
Finalment, Dilmé va compartir amb els assistents un seguit de reflexions sobre el moment polític que es viu a Catalunya i la necessitat d’un partit com Unió, que fuig dels blancs o negres.