Roses Cultura

Joventut Rosinka posarà la cirereta el primer dia del Carnaval de Roses amb una festassa

Música de qualitat amb dos Dj’s, sortejos i regals increïbles oferirà l’associació Joventut Rosinka avui, dia de Dijous Gras

Joventut Rosinka al Carnaval de RosesAvui, a les 10 de la nit de Dijous Gras, s’inicia la festa de disfresses del Carnaval de Roses. Quatre dies plens d’acte que la cercavila de benvinguda de Sa Majestat el Rei Canestoltes. Una passada amb la banda de percussió Ociart que anirà des de l’Ajuntament a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, la qual donarà el tret de sortida de la festa de Carnestoltes.

Un cop a l’envelat està prevista cap les 22:30 hores l’arribada del Rei Carnestoltes que un cop es dirigeixi al ‘populacho’, s’iniciarà la músic amb el concert que oferirà el grup de versions ‘La Loca Histèria’.

I acabat aquest l’associació Joventut Rosinka posarà la cirereta amb la festassa que ha programat per a diversió de tots i totes.

Una festa que s’iniciarà al voltant de 2/4 de dues i s’allargarà fins les 5 de la matinada. I per fer boca actuaran el DJ Mali i tot seguit el DJ Adrià Giner, el qual s’ha distingit per oferir una música de qualitat arreu de la comarca. A més, Giner, és el president de Joventut Rosinka i ha afirmat que “durant el transcurs de la festa donarem els premis a les tres millors disfresses, un premis qualitat”, ha matisat el president de l’associació juvenil.

Premis de qualitat com un sopar per a dues persones al restaurant Els Brancs, un pack a escollir pels guanyadors, de La Vida es Bella, i dues entrades per al Sonar.

Però, a banda dels premis individuals hi ha un de grupal, el qual consisteix en consumicions de franc per a tot el grup de disfressats.

Cal destacar que el pack de La Vida es Bella pot ser una habitació per a dues persones com conduir un ferrari a Montmeló, entre d’altres.

En definitiva, Joventut Rosinka tornarà a posar la cirereta amb la seva festassa en el primer dia del Carnaval de Roses.