Inici Roses Joventut Rosinka torna per revifar l’oci nocturn de Roses

Joventut Rosinka torna per revifar l’oci nocturn de Roses

Divendres 30 de novembre està previst la presentació del calendari d’activitats que vol portar a terme l’associació de joves Joventut Rosinka.

Una de les novetats a presentar serà la celebració d’una festa popular cada dos mesos, coincidint amb dates rellevants del calendari

El CAR de Roses és l’indret escollit pels joves de l’associació Joventut Rosinka per portar a terme la presentació del nou programa d’activitats pels propers mesos. Un acte que se celebrarà el proper 340 de novembre i serà totalment interactiu, és a dir, que s’escoltaran les propostes que els assistents vulguin fer per augmentar i enriquir les activitats d’oci a desenvolupar a la Vila de Roses.

Joventut Rosinka és va donar a conèixer durant les pasades festes nadalenques amb l’organització de la Festa de la Nit de Nadal a la discoteca Zodiac de Santa Margarida. Un reunió festivo-nadalenca que va tenir un èxit rotund de convocatòria per part de la joventut rosinca.

Altre activitat que fou també molt sonada va ser la recuperació de la festa de Dijous Gras, l’antesala del Carnaval de Roses.

Cal recordar també la proposta original o si més no, curiosa, de una de les seves propostes d’oci: el Correbars Rosink. Dit d’una altra manera, van passar una tarda-vespre recorrent 15 locals de Roses, on podien prendre una consumició mentre petaven la xerrada pel preu de 15 euros, és a dir, a euro la consumició en cadascú dels bars. La convocatòria també va ser molt ben rebuda pel jovent de Roses.

Doncs bé, ja podem avançar que totes tres activitats es tornaran a repertir. La primera el 24 de desembre, la segona el 7 de febrer de 2013, que serà Dijous Gras, i la tercera, el Correbars Rosink tot i que encara faltaper concretar la data, però serà, segurament quan arribi el bon temps.

 

Festa Popular

La principal novetat que volen presentar els joves de Joventut Rosinka es que tenen previst celebrar una festa popular cada dos mesos, coincidint amb dades assenyalades en el calendari. Per exemple, ja organitzen dues en dades rellevants com les ja esmentades Nit de Nadal i Dijous Gras. Doncs ara, la proposta és celebrar una per la Nit de Sant i una altre per… Bé a la presentació del dia 30 de novembre Joventut Rosinka ja comunicarà totes les novetats.  Cal esmentar que l’indret per celebrar aquestes noves festes populars seria la Ciutadella. I per això, segons els membres de l’associació, ja estan parlant amb l’Ajuntament per aconseguir els pertinents permisos.

Exit mobile version