Joves rosincs explicaran la seva experiència al Marroc en una conferència

Xarxa de Convivència de Roses

Els joves rosincs que van viatgar al Marroc dins el projecte Cultures en Xarxa

El Teatre Municipal de Roses acollirà una conferència sobre el viatge intercultural i convivència Roses-Marroc de la Xarxa de Convivència

Xarxa de Convivència de Roses
Els joves rosincs que van viatgar al Marroc dins el projecte Cultures en Xarxa

Aquest proper dissabte 14 a les 21h al vestíbul del Teatre Municipal de Roses l’Associació cultural Xarxa de Convivència de Roses organitza la Conferència sobre el 3r Viatge juvenil i intercultural del projecte Cultures en Xarxa. Un intercanvi intecultural entre la població de Roses i el país nord-africà que va iniciar ara fa 3 anys l’associació

Al llarg d’aquests anys han estat molts els joves que han format part d’aquesta iniciativa, viatjant al Marroc, sent així partícips de la intensa experiència que suposa visitar un país amb una cultura i costums totalment diferents a les que viuen a casa.

Enguany han estat 10 els joves, a partir de 18 anys, els que han pogut viure i experimentar amb l’objectiu de contribuir en la creació de punts d’unió i descoberta de les riqueses culturals d’un altre país. Viure la realitat d’una comunitat diferent i alhora reforçar els vincles entre dues cultures ben diferents.

La Xarxa de Convivència treballa per la cohesió social i el benestar entre els joves de la nostra comarca. Com en aquest cas, on el projecte té també objectius a llarg termini com crear un vincle associatiu amb entitats del Marroc i treballar la integració de social a les escoles.

Unes vivències que ells mateixos explicaran  a una conferència especial oberta a tothom.