Juga a La Porra de les eleccions municipals de Roses i podràs convidar a la teva parella o amic/a a menjar de franc

La Porra de les eleccions municipals de Roses

Viladeroses.cat convida a jugar a una porra per veure qui endevina els regidors que traurà cada partit polític a Roses el proper 24 de maig

La Porra de les eleccions municipals de RosesS’apropen les votacions locals per escollir alcalde o alcaldessa a tots les ciutats i municipis de Catalunya. De fet, estem immersos en plena campanya electoral. I Roses, a on es van presentar a la Junta Electoral 9 candidatures per concórrer als comicis locals i assolir l’alcaldia, no és, evidentment, un excepció.
Qui més qui menys ja ha fet les seves travesses sobre quants regidor traurà cadascú dels partits. “Que si aquest aconseguirà tants, que si l’altre li restarà vots a aquell de més enllà…” Són els comentaris més habituals durants aquests dies pels carrers de la Vila.

I per això, aquest diari digital, viladeroses.cat, i l’empresa de programació web i aplicacions informàtiques, grupmassague.com han decidit, gràcies al conveni de col·laboració que existeix entre totes dues entitats, donar la possibilitat que tothom faci la seva pròpia travessa. Una travessa que consisteix en, precisament, endevinar quants edils aconseguirà cada formació política, i la persona que l’encerti, o en el seu defecte més s’aproximi, podrà gaudir d’un menú per a dues persones en el nou Bar Restaurant L’Olivar, ubicat a la Gran Via Pau Casals nº 247, al costat dels Cinemes Roses. Si hi ha més d’un acertant es procedirà a realitzar un sorteig per decidir el guanyador.

Per participar només s’ha de clicar en aquest enllaç https://www.viladeroses.cat/porra.html, o bé clicar en el baner situat a la portada de viladeroses.cat en el que posa La Porra Municipals 2015. Al costat de l’imatge identificativa de cada partit polític hi ha una pestanyeta que obre una númeració, fins a 17, per escollir la quantitat de regidors que cadascú cregui que obtindrà cada formació.

Un cop s’han escollit els regidors de cada candidatura, fins arribar als 17 que tindrà a partir de juny la corporació municipal de Roses, es passarà a una pàgina on heu d’omplir les vostres dades, el vostre número de DNI, amb l’objectiu d’assegurar una aposta per persona i donar un adreça electrònica o mail, on es rebrà automàticament una resposta de participació a La Porra amb el vostre pronòstic, el qual servirà com a comprovant de la vostra aposta.

Les dades aportades pels participants seran totalment confidencials d’acord amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Cal destacar, i com s’ha esmentat més amunt, en aquesta porra estan representades les 9 candidatures que es van inscriure a la Junta Electoral per aquest ordre, PCDR, CiU, C’s, ERC, GDPR, PSC, PP, UMdC i Rosincs-Entesa, tot i que en el cas d’aquest últim està pendent de l’aprovació de la renuncia per part de la Junta a les eleccions municipals que volen presentar els membres de la seva llista, tal i com ja va publicar aquest passat dissabte viladeroses.cat.
Per aquest motiu, alhora de jugar a la Porra només surt el logo del partit i no pas l’alcaldable, com si succeix en la resta de formacions polítiques que concorren als comicis locals. Però es dóna l’opció de poder endevinar els regidors que pot treure, perquè no és segur que es pugui, hores d’ara, retirar-se de la cursa electoral i podria ser, per què no, que tragués un regidor, o més.