Un jugador rosinc del F.C.Barcelona ofereix a Roses una xerrada dins el projecte ‘Esports en Xarxa’

Dins el projecte ‘Esports en Xarxa’, la Xarxa de Convivència ha encetat un cicle de xerrades amb joves rosincs que són referents en qualsevol àmbit de la vida

Esports en Xarxa
Un moment de la xerrada que va oferir Ferran Morató, jugador de voleibol del F.C. Barcelona

Aquest cicle de xerrades el va encetar Ferran Morató, un jove de 24 anys de Roses, que juga a la Súperlliga de Voleibol d’Espanya, l’equivalent a la 1ª Divisió de futbol. I ho fa amb el Barça. Per tant, juga, treballa i viu a Barcelona. Però, aprofitant que és a Roses per passar aquests dies amb la família, va acceptar la invitació de la Xarxa de Convivència per oferir a la seu de l’entitat una xerrada sobre la seva vivència com a persona i jugador d’un gran club.

“Ha estat una xerrada que forma part d’un cicle que hem encetat dins el projecte ‘Esports en Xarxa’, en el qual volem que una persona de Roses, preferiblement jove, que destaqui en qualsevol àmbit de la vida per a que expliquin als joves de la Vila la seva experiència”, ha explicat Mohamed El Amrani, president de la Xarxa de Convivència.

Esports en Xarxa’ és un projecte impulsat per aquesta associació per tal de fomentar hàbits saludables entre el jovent, mitjançant l’esport, i que es va encetar per cinquè any el passat mes de novembre.

L’objectiu d’aquestes xerrades, segons El Amrani, té dues vessants, el primer, que “joves de Roses coneguin de primera mà l’experiència d’altres joves que han tingut èxit”. Especificant l’èxit “des d’una perspectiva que fan allò que els apassiona i que és un fet destacable en el seu dia a dia”.
És el cas d’en Ferran Morató, que viu i gaudeix del voleibol com a jugador del F.C. Barcelona, però no viu d’ell, ja que aquest esport no dona per viure, per això ho de compaginar amb la seva feina, la qual cosa li consumeix gairebé totes les hores del dia, però no vol renunciar-hi a continuar jugant en l’elit del voleibol, perquè el fa feliç.

“I com a segon objectiu és transmetre als joves de Roses els valors de l’esport a través de persones que, com en Ferran, ho fan cada dia, com són el sacrifici, la perseverança i la lluita per allò que més t’agrada”, va concloure Mohamed El Amrani.

La periodicitat d’aquestes xerrades amb joves de Roses que són referents en qualsevol àmbit de la vida està previst que sigui mensual.