Els jugadors del Club Handbol Empordà Cadet planten cara als equips poderosos de 2ª Catalana

Club Handbol Empordà

L'equip Club Handbol Empordà Cadet abans de jugar el segona partir de la promoció d'ascens a 1ª Divisió Catalana

Els joves del Handbol Empordà demostren que han crescut molt com jugadors tractant de tu a tu a equips de Barcelona i Girona

Club Handbol Empordà
L’equip Club Handbol Empordà Cadet abans de jugar el segona partir de la promoció d’ascens a 1ª Divisió Catalana

El Club Handbol Empordà a la categoria Cadet juga a la 2ª Divisió Catalana, i aquest cap de setmana va jugar la promoció d’ascens a 1ª Divisió. Promoció que van disputar 40 equips de Catalunya dividits en 10 grups de 4, entre els quals hi havia, per mèrits propis, el club empordanès.

Possibilitat d’ascens que no van assolir, però és el de menys, ja que “l’important és que els nois han crescut en dos anys com a jugadors d’una manera increïble, han donat un salt qualitatiu d’Infantil a Cadet molt bó”, va assegurar el president del Club Handbol Empordà, Antonio Gómez. Paraules del president ratificades per un seguidor i pare d’un dels jugadors de l’equip, a l’afirmar que “això de jugar de tu a tu contra La Salle Bonanova hagués estat impossible ara fa dos anys”.

Va ser  un cap de setmana intens pel joves esportistes, ja que divendres al vespre van haver de jugar el primer partit, dissabte al matí el segon i diumenge a la tarda, el tercer. I a més, l’Handbol Empordà no va tenir sort amb els equips amb els que s’havia de guanyar les garrofes, ja que es va haver d’enfrontar a clubs del més forts de la categoria, com són La Salle Bonanova i l’Handbol Sant Vicenç de Barcelona i el GEiEG de Girona.
Així, divendres al vespre van jugar a casa contra La Salle, i els nois dirigits per un dels tècnics amb més prestigi de l’handbol base, l’Edu Berta, van fregar l’excel·lència. No van deixar que el rival s’escapolís en cap moment en el marcador i van aconseguir un empat final a 31 gols.

I dissabte al matí es va disputar el segon partit, també a Roses. En aquesta ocasió però, les coses no van sortir tant bé com el dia anterior, ja que van perdre per 21-29. “Sí, el d’ahir -per divendres- va ser un partit que va sortir molt bé, els joves van estar molt intensos i va sortir bé, i contra el Sant Vicenç les coses no han sortit bé ja al principi, i com no estem acostumats a portar el ritme d’aquests equips que porten anys en aquestes categories, ja comences ha dubtar de si pots o no guanyar i a hem comés més errors del normal”, va dir Berta dissabte, després del partit contra el Sant Vicenç, per remarcar que “precisament, estem, per això, per formar als ‘nanus’ i que es vagin acostumant a aquestes situacions per a que algun dia siguin capaços de resoldre-les”.

I diumenge van jugar a Girona, a la pista del GEiEG, el tercer partit. Tot i que les opcions d’assolir l’ascens eren nul·les, els jugadors del Club Handbol Empordà van demostrar als gironins que és un equip a tenir molt en compte en pròximes fases d’ascens. Els jugadors del Club Handbol Empordà van fer una gran segona part remuntant el marcador advers per guanyar el partit per 26-28.

El president del club, Antonio Gómez es va mostrar “molt content de l’esforç dels nois i del treball que fan des de la direcció tècnica amb els jugadors”, assenyalant que “és el primer any que juguem la promoció d’ascens amb opcions i els jugadors ho han donat tot, xapó”.
Un gran i digne paper fet pels jugadors del Club Handbol Empordà Cadet que, sens dubte, els donarà molta força i ànims per encarar al temporada 2016-17.