Roses Cultura

Julieta i Stay Homas tanquen el segon cap de setmana de Sons del Món per on van passar més de 8.000 persones

Julieta i Stay Homas van oferir una nit de concert de música alegre per ballar al sisè concert de Sons del Món

Una de les artistes amb més potencial del panorama musical català, i d’allà on s’ho proposi, Julieta, va sortir a l’escenari de Sons del Món mitja hora abans de l’habitual, a les 21:30 h, en ser el primer concert que es viuria a ahir a la nit (el segon si comptem el de Mama Dousha al Village) a la Ciutadella de Roses.
Ho va fer acompanyada de quatre ballarins, i tot i que no va fer la xafogor de dies anteriors, dos ventiladors van refrescar a la cantant, a més de fer onejar la seva bella cabellera rossa al vent, durant la seva actuació, que va ser seguida per nombroses i cridaneres fans des de primera fila.

Després del primer tema, Julieta va definir Sons del Món “com un festival molt xulo, m’havia havia estat aquí i és un lloc meravellós”. Res de nou si tenim en compte que Sons del Món se celebra en un dels millors escenaris possibles de la Costa Brava: la Ciutadella de Roses
Les seves fans i seguidores que van xisclar d’emoció i alegria en sentir els primers acords de Tu Juru Ju, un dels primera èxits publicats per Julieta, i que van cantar juntament amb l’artista, que va continuar amb temes ballables de sonoritats variades com el reggaeton, el pop o l’electrònica per combinar amb balades fins arribar a l’hora de concert programada en la que va interpretar un total de 19 cançons, sent l’última Trenca’m el cor.

Després de la cantant barcelonina va ser el torn de Stay Homas, grup nascut també a Barcelona en plena pandèmia, l’any 2020, quan es va donar a conèixer fent música des de la terrassa del seu pis de l’Eixample de la Ciutat Comtal. Des de llavors, no han parat. I des de llavors ja són tres les vegades que visiten Sons del Món, la primera, però, on el públic no portava mascaretes.

Els Stay Homas van fer ballar al públic de Sons del Món

I els Stay Homas va presentar a Roses el seu segon disc, titolat… Homas. Un treball on Guillem Boltó, Klaus Stroink i Rai Benet ofereixen diferents estils musicals, com el punk-pop amb Morir viviendo me da igual, el pop en el cas de La nòria, així com algunes balades.  
Stay Homas van demostrar a Roses que han madurat com a grup, ja que com a músics ja ho eren en formar part també d’altres bandes musicals d’èxit.
El seu tercer concert a Sons del Món el va tancar els Homas, després d’una hora i mitja fent ballar al respectable, amb Ho tornaria a fer.

Julieta i els Stay Homas van tancar el segon cap de setmana de Sons del Món, per on passat més de vuit mil persones, prop de 10.000 si comptem als que van adquirir entrada per accedir només al Village del Festival.

Mama Dousha va oferir el seu pop i cançons d’autor urban al Village

Actuació de Mama Dousha al Village de Sons del Món

Mama Dousha és el pseudònim Bruno de Fabriziis, músic, a més de productor, cantant i locutor de ràdio que va actuar ahir al Village en la sisena jornada de concerts de Sons del Món. I en Bruno ho va fer acompanyat de Gigi Ros i Marta Urdiales, arran d’una actuació que van fer al Festival Strenes Urbana, i on els hi van proposar poder portar la seva música fins a Roses.

I Mama Dousha va oferir al Village de Sons del Món un repertori de cançons pròpies, “cançons d’autor urban i pop”, algunes composades als seus inicis, allà pel 2019, i d’altres publicades aquest mateix any. Va esdevenir un mini-concert (no va arribar a l’hora) on “el públic ha respòs molt bé en un lloc que és brutal”, va afirmar Mama Dousha, el qual amb la Gigi i la Marta li van posar molta energia i alegria a la seva actuació, com si sabessin per avançat la marxa que es trobaria el públic amb els concerts de Julieta i Stay Homas.