Junts per Roses i el conseller Ramon Tremosa es reuneixen amb empresaris de restauració de la Vila

Junts x Roses
Moment de la reunió que es va celebrar de manera telemàtica

Va ser una trobada en la que els restauradors de Roses van tenir l’oportunitat d’exposar la seva difícil situació davant el conseller Tremosa, que es va comprometre a donar-les suport en tot allò que pugui per reactivar el sector de la restauració

Els regidors de Junts per Roses, encapçalats per l’alcaldessa Montse Mindan, es van reunir ahir dissabte amb el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, la Directora General de Comerç, Montserrat Vilalta, i més de 30 empresaris del sector de la restauració de la Vila. A la reunió, que es va fer per via telemàtica, també hi va participar l’executiva comarcal de Junts x Catalunya Alt Empordà.

Els empresaris van poder compartir amb el conseller les seves inquietuds davant les grans dificultats que travessa el sector degut al seu tancament,  forçat arran de la segona onada de la COVID-19.

El conseller va analitzar les diferents iniciatives que vol dur a terme la seva conselleria, i es va comprometre a donar suport en tot allò que sigui capaç per reactivar el sector de la restauració, un cop s’aixequin les mesures restrictives que impedeixen la seva reobertura.

Per la seva banda, Montse Mindan, que va conduir la reunió, va agrair la ràpida disposició de Tremosa en celebrar la trobada, que es va convocar aquest mateix divendres. Els  empresaris, que van intervenir en el torn de preguntes, van valorar positivament l’oportunitat de compartir visions, suggeriments i queixes directament amb el conseller.