Junts per Roses presenta el seu lema de precampanya, “Fem-ho junts”

Junts per Roses

Junts per Roses, continua avançant en la seva precampanya, després que es presentés públicament el desembre passat amb el President Artur Mas, desvetllant el seu lema per a les eleccions municipals del 26 de maig: “Fem-ho junts”

Junts per RosesLa candidatura que encapçala Montse Mindan, amb la qual vol revalidar l’alcaldia de Roses, ja ha presentat el seu lema de precampanya “Fem-ho junts”, a través d’un vídeo de presentació que ja corre per les xarxes socials. Un lema que té com a gran objectiu incorporar en el projecte, tots aquells ciutadans que volen opinar sobre les qüestions de la vila i incorporar les seves idees en el programa electoral.

Per facilitar la participació, Junts per Roses ja ha posat a disposició de la ciutadania el seu número de telèfon, 669 56 18 43 per què els ciutadans facin les seves aportacions via WhatsApp i també el seu correu electrònic: participa@juntsxroses.cat . A més, Junts per Roses ha engegat, també, una enquesta on els rosincs i les rosinques poden expressar la seva opinió. A més, també s’ha fet pública la seva nova web, http://juntsxroses.cat/, on ja es pot veure les principals accions realitzades aquest mandat i properament es començaran a fer públic les persones que acompanyaran a la Montse Mindan.

Per altra banda, aquesta candidatura ja ha començat a elaborar el seu programa electoral a partir de reunions sectorials per tractar els diferents àmbits municipals: Promoció econòmica (Turisme, Comerç, Indústria, Pesca, Empresa, Hisenda i Fiscalitat i Polítiques Digitals), Territori i Sostenibilitat (Urbanisme, Infraestructures, Patrimoni, Medi Ambient, Urbanitzacions, Habitatge, Via pública i Seguretat ciutadana), Participació Ciutadana (Cultura, Festes, Joventut, Esports i Participació ciutadana), i Acció Social (Ensenyament, Afers socials i família, Benestar social, Salut, Diversitat i Igualtat de Gènere).