Junts recull signatures a Roses per poder concórrer a les eleccions al Parlament

Junts a Roses
L'executiva local de Junts a Roses amb el diputat al Parlament, Ferran Roquer

Junts optarà a la presidència de la Generalitat amb Laura Borràs

Aquest passat diumenge, Junts va iniciar una campanya de recollida de signatures perquè el partit es pugui presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14-F.

Una campanya en la que l’executiva local de Junts a Roses va prendre part ahir en convidar als afiliats i militants a passar per la seu del partit per recolzar amb la seva rúbrica que la nova formació política, nascuda arran de l’escisió entre el PDeCAT i Junts per Catalunya, pugui concórrer als comicis autonòmics.

Un acte en el que va ser-hi present el diputat per Junts al Parlament, Ferran Roquer, el qual va explicar que “estem recollint signatures perquè nosaltres som una nova formació política  que no s’havia presentat mai a les eleccions, i com que no ens havíem presentat, per poder fer-ho, necessitem tenir com a mínim l’aval del 0,1 % del cens electoral de cada circumscripció, en el nostre cas de la província de Girona”.

La candidata de Junts a la presidència de la Generalitat és la candidata per Barcelona, Laura Borràs, “tot i que el president Carles Puigdemont encapçalarà la llista de Barcelona de manera honorífica, de manera testimonial, ja que ha afirmat que no agafarà l’acte de diputat, mentre que per Girona encapçalarà la llista Gemma Geis seguida de la Marta Madrenas”, va afirmar Roquer.

Una llista de Junts per Girona a les eleccions al Parlament en la que també hi és el mateix Ferran Roquer i en la que segurament també Junts inclourà a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.