Karoli, l’home roda, proposta infantil del TMR per al proper diumenge

karoliEl proper diumenge, 3 de març, l’entitat Optimist porta fins al Teatre Municipal de Roses l’espectacle infantil i familiar “Karoli, l’home roda”, un espectacle visual apte per a tots els públics que ja s’ha representat amb èxit a França, Holanda, Bèlgica, Portugal, Espanya i Catalunya. La funció començarà a les 12 h i el preu de les entrades és de 5 euros.

Un personatge incombustible, el professor Karoli, es desplaça dins d’una roda amb motor. Combinant l’enginy amb la presentació d’artificis amb rodes, monocicles alts amb rodes, bicicletes nanes de 10, 20, 30 centímetres, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent allò del més difícil encara.

La companyia Prof Karoli està especialitzada en el Teatre-Circ, amb un historial de 25 anys de treball que avalen l’experiència en el coneixement de les tècniques del malabarisme i monociclisme i el teatre de sala i carrer. Impulsat per l’afany de renovar el món del circ, presenta l’espectacle “Karoli l’home roda”, en el qual el principal protagonista és la roda.