Suquet de peix de Rose

‘L’ Aventura de cuidar-se’, nou projecte d’intercanvi amb Itàlia de la Xarxa de Convivència de Roses

Iniciativa conjunta amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà que portarà joves a Itàlia

Xarxa de Convivència de RosesLa Xarxa de Convivència de Roses ha aprovat un nou projecte cultural d’intercanvi entre joves: ‘L’Aventura de cuidar-se’. Es tracta d’una iniciativa en comú amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Associació Il Silvani, que portarà a nois i noies de tota la comarca a Savoia di Lucania, al sud d’Itàlia.

Diferents associacions europees es trobaran en aquesta localització italiana per tal de treballar la interculturalitat entre els joves. I com ho faran? A través d’unes olimpíades en les que els joves participaran, basades en la natació, trekking i altres esports. Això, combinat amb una bona alimentació per aconseguir una bona base de salut. Un projecte que té per objectiu treballar l’esport i la salut dels joves i que té com a base la interculturalitat.

El procés de selecció dels participants està obert. Es busquen joves d’entre 16 i 21 anys que vulguin ser partíceps d’aquesta aventura. El viatge es realitzarà a principis de juny de 2015 amb durada és d’una setmana, concretant-se els dies de sortida i arribada més endavant.

Tots aquells nois i noies que estiguin interessats en formar part d’aquesta aventura s’han de posar en contacte amb la Xarxa de Convivència de Roses a través del Facebook , a través del correu electrònic: joventut@xarxadeconvivencia.com, o bé trucant a aquest número de telèfon: 609 01 90 42.

La Xarxa de Convivència és una entitat que treballa per la cohesió social i el benestar entre els joves, per això els objectius son treballar la interculturalitat entre el jovent de la nostra societat, aquest cop a través de l’esport i la salut.