La 23ena Bicicletada de Roses vol ajudar als afectats pel #Focempordà

Els ciclistas quan arribin a meta, a banda d’un esmorçar ben merescut, es trobaran amb una cantada d’havaneres oferta pel grup Els Pescadors de Roses

Aquest diumenge 9 de setembre se celebrarà la 23ena Bicicletada de Roses, organitzada per l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La principal novetat d’aquesta tradición esportiva és que els organitzadors posaran una urna per a que els participants que així ho desitgin, ja que l’activitat és gratuita, facin el seu donatiu per recaptar diners pels afectats pel gran incendi de l’Alt Empordà del passat mes juliol.

L’esdeveniment, com sempre, constarà de dues curses. Una curta per als més petits i un altra de llarga pels adults. Els ciclistes sortiran, a l’igual que en  la darrera bicicletada, des de la Rambla Riera Ginjolers, Sortirà per segona vegada des d’aquest indret, després que els organitzadors decidissin canviar, amb bon criteri,  l’antic camping Bahia per la Riera Ginjolers amb l’intenció d’apropar aquesta activitat al mateix centre de la Vila.

Els més petits faran un recorregut fins al Port Esportiu. pr després torna a la riera on els espera l’esmorzar.

I els més grans aniran, com sempre, fins a Empuriabrava per després fer mitjavolta i tornar cap Roses.

Un cop arribin tots a la Riera Ginjolers es trobaran, a part del merescut esmorzar una cantada d’havaneres que portarà a terme el grup Els Pescadors de Roses.

Les inscripcions per participar es poden fer a la Piscina Municipal, al Pavelló Poliesportiu a la botiga Easy Bikes, a Motos Prats, Motos Soler, Bicis a Punt, drogueria Ferdy i drogueria DiaMar.

El mateix diumenge però, també es podràn inscriure els indecisos de darrera hora a partir de les 8 del matí a la mateixa Rambla Riera Ginjolers.

La sortida de la cursa llarga es farà a les 10:00 del matí i la curta una mitja hora més tard, és a dir, a les 10:30 hores.