Comença avui, 31 de maig, la Setmana del Voluntariat ambiental

Setmana del Voluntariat Ambiental

La 2ª Setmana del Voluntariat Ambiental ofereix als ciutadans participar en una cinquantena d’activitats de protecció de l’entorn

Setmana del Voluntariat AmbientalAvui dissabte, 31 de maig, comença la celebració de la Setmana del Voluntariat Ambiental, una iniciativa de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i que té el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i de l’Obra Social de “la Caixa”.

Fins el 8 de juny, diferents entitats ambientals organitzen una cinquantena d’accions i activitats per oferir experiències de voluntariat que afavoreixen la protecció de l’entorn, obertes a la participació dels ciutadans, donar-se visibilitat i fer-se ressò dels seus projectes.

Aquesta és la segona edició de la Setmana, que l’any passat va acollir 36 entitats ambientals que van realitzar 55 activitats de voluntariat arreu del territori català, mobilitzant més d’un miler de voluntaris.

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) es va crear l’any 2005 i actualment compta amb més de 20 entitats sòcies. A Catalunya existeixen més de 200 entitats ambientals, una vuitantena d’elles amb programes de voluntariat.