La 5ª Cursa de la Dona de Roses se celebrarà el 23 de setembre

Una cursa organitzada pel Club Atletisme de Roses amb dues finalitats: Esportiva, per fomentar l’atletisme entre les dones, i entre tots els rosincs en general, i Solidària, perquè la recaptació de les inscripcions aniràn destinades a la Fundació Roses contra el Càncer

Ja són 5 edicions de la Cursa de la Dona. 5 anys els quals el Club Atletisme de Roses amb la col·laboració de la Fundació Roses Contra el Càncer, l’Ajuntament de Roses i Dipsalut, fomenta la pràctica d’un estil de vida saludable fent esport, en aquest cas l’altletisme, entre tots els rosincs, tots. Homes i dones. Perquè, tot i que es diu cursa de la dona en aquest esdeveniment esportiu pot participar tothom: Dones, homes, petits, grans, alts, baixets… Tots.

El president del Club, Pere Sastre, espera superar el nombre d’inscripcions de participants de l’any passat, “que va ser d’uns 250 corredors, i la nostra aspiració es poder augmentar aquesta xifra. Seria bó per dos motius, primer perque la gent així fa esport, d’una manera divertida, amb els amics i veïns. I segon perquè ajudarien a una causa tan important com és lluitar contra el càncer”.

La Fundació Roses contra el Càncer és, precisament, segons Sastre, la que est’a portant a terme les converses per a que un metge e visiti Roses, abans de la Cursa de la Dona, per fer una conferència. Una xerrada que, si l’any passat el ponent va ser un cardiòleg que va explicar l’importància de fer esport, aquest any “ens agradaria que fos un o una nutricionista, per a que expliqui a la gent l’importància de menjar sà, els bons hàbits alimentaris i, en definitiva, tot el que concerneix a tenir una bona alimentació, explica Sastre.

La previsió del Club Atletisme de Roses, seria celebra la xerrada al vestíbul del Teatre Municipal, TMR, dos dis abans de la cursa, és a dir, el 21 de setembre.

La Cursa de la Dona se celebrarà el 23 de setembre al Port Esportiu de Roses, donant-se el tret de sortida a les 10 del matí.

Tot i això, als participants se’ls convoca dues hores abans, a les 8, per fer la inscripció, recollir el dorsal, i fer una classe de gimnàstica per anar escalfant “motors”.

Animeu-vos, perquè tot els participants entraran en un sorteig on es poden guanyar sopars a vora mar, massatges,… I tot per només 5 €.

Incripcions anticipades a la Piscina Municipal, Base Esports Montjoi, Fundació Roses Contra el Càncer i Auto Peira.