La 8ena Cantada d’Havaneres de Roses tindrà com a protagonista a Josep Bastons

El proper dimecres 1 de maig l’Ajuntament de Roses, l’Associació d’Amics de la Música i el grup d’havaneres Pescadors de Roses, celebraran al Teatre Municipal de Roses la vuitena edició de la Cantada d’Havaneres Vila de Roses

Cantada d'HavaneresEls grups Peix Fregit i Pescadors de Roses seran els encarregats de l’audició d’havaneres que des de fa uns anys té lloc a Roses durant la primavera, com a activitat prèvia a la Gran Cantada de l’estiu. Com ja és tradició, durant el concert es repartiran bunyols i garnatxa als assistents.

Reconeixement a Josep Bastons

La formació convidada en aquesta actuació serà el grup Peix Fregit, fundat l’any 1974 quan va participar en una de les primeres “Cantada d’Havaneres” de Calella Palafrugell sota la direcció de Josep Bastons -integrant de l’Orquestra Meravella i l’Orquestra Costa Brava, entre d’altres-. Després de més de 30 anys al capdavant del grup, l’any 2007 Josep Bastons decidí baixar dels escenaris.

El músic ha estat convidat a assistir a l’audició de Roses del proper dia 1 de maig on, en cas de comptar amb la seva assistència, si la salut li ho permet, se li retrà reconeixement per la seva dilatada trajectòria en el món de l’havanera.

L’entrada és gratuïta.

Dia: Dimecres 1 de maig

Hora: 19 hores

Lloc: Teatre Municipal de Roses