La 8ª edició de l’Open de Bai de Feis de Futbolí repartirà uns 3.000 euros en premis

VIII Open de Bai de Feis de Futbolí

Aquest campionat de futbolí de Roses repartirà uns 1.500 euros en metàl·lic i la resta en trofeus i obsequis

VIII Open de Bai de Feis de Futbolí El campionat de futbolí de Roses organitzat per l’Associació Cultural Bai de Feis, i que se celebrarà aquest dissabte al Pavelló Poliesportiu de Roses aquest dissabte 17 d’octubre presenta, en la seva vuitena edició, una novetat a destacar, i és el canvi del camp de joc, “sí, perquè enguany, i a petició dels jugadors que hi participen en aquest Open Bai de Feis, els futbolins seran diferents als de les edicions passades, canviant el model ‘català’ per un de més modern i més espectacular anomenat ‘presas’, ja que els participants juguen majoritàriament en aquest tipus de futbolí al llarg de l’any”, va desvetllar Alvaro Díaz, membre de l’organització.

I si al 2013 aquest campionat va incorporar la categoria Femenina, el VIII Open de Bai de Feis de Futbolí veurà augmentat fins a 5 les seves categories, ja que a l’absoluta, dividida en tres subcategories, segons el nivell dels participants, i a la de dones s’ha de sumar ara la Infantil degut “a la demanda que hem tingut per part de la mainada de poder participar. Una demanda a la que hem donat resposta creant aquesta nova categoria”, va manifestar Díaz.

L’ Open Bai de Feis de Futbolí és un campionat plenament consolidat a la Vila, amb la participació d’entre 40 i 50 parelles en les seves darreres. Parelles formades per jugadors provinents d’arreu Catalunya, per la qual cosa està considerat actualment com un dels millors del país.

I sens dubte, la quantia de premis fa venir molta gent a Roses, perquè per exemple, enguany es repartirà en premis “uns 3.000 euros, uns 1.500 en metàl·lic, i la resta en trofeus i obsequis”, va afirmar el president de l’Associació Bai de Feis, Sergi Cayuela.

El campionat, que comptarà amb 9 futbolins, s’iniciarà a les 11 del matí amb torns de joc per fer-ho més àgil i dinàmic, i amb la inscripció, que té un cost de 15 €, cada jugador rebrà una samarreta de record a més de tenir el menjar i el beure gratis.
Inscripcions als telèfons 605 951 593, 646 300 888.