La 9º edició del Concurs de dibuix de Nadal de la Piscina de Roses bat el record de participació

9è Concurs de dibuix de la Piscina de Roses

L'alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL amb les guanyadores del Concurs de dibuix de la Piscina de Roses, la Laura García (esquerra9 i la Mar Arnau

Mar Arnau en categoria infantil i la Laura García en la de Primària van ser les guanyadores d’aquest novè concurs de dibuix

9è Concurs de dibuix de la Piscina de Roses
L’alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL amb les guanyadores del Concurs de dibuix de la Piscina de Roses, la Laura García (esquerra9 i la Mar Arnau

150 dibuixos, número rodó, es van presentar a la novena edició del Concurs de dibuix per aquesta època de Nadal organitza la Piscina Municipal de Roses. D’aquests 150, però van quedar exclosos per presentar-se fora de termini un total de 12. Així que finalment van ser 138, 72 en la categoria infantil i 66 en la primària els que van optar a poder guanyar-lo.

I a la categoria dels més petits va ser una noia, maca ella, la guanyadora. Estem parlant de la Mar Arnau Font, de 5 anys, que va crear un dibuix “en el que surt el tió i regals”, i per pintar-los va utilitzar “el color verd, el lila, el vermell i el marró”. Uns colors que va usar per pintar-se a ella en el dibuix i “al peix Esquitx·”, la mascota de la Piscina.

En la categoria dels més grans, la de Primària, va ser una altra nena, també molt i molt maca com la Mar, va ser la guanyadora. Ara ens referim a la Laura García Ortiz, de 9 anys, que es va merèixer el premi gràcies al seu dibuix en el qual surt “un arbre de Nadal, un tió, estrelles amb unes lletres que posa Bon Nadal”. La Laura també va utilitzar un munt de colors, “el vermell, el blau, el negre, el verd i el groc”, va dir. Uns colors que va posar amb els dits “perquès són uns llapis que es posen als dits”, va explicar la petita guanyadora.

Motxilla de regal per a tots els participants

Totes dues, la Mar i la Laura, es van emportar com a premi un lot de material de dibuix i la seva obra en format quadre, dels quals els va fer entrega l’alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL, Societat municipal que gestiona la Piscina, la qual va destacar que “estem molt contents perquè enguany ha augmentat molt la participació en aquest concurs passant d’un centenar de nens i nenes que van participar a l’any passat als 150 d’enguany, tot i que alguns es van presentar fora del termini previst”. Una participació que s’ha vist augmentada “potser perquè enguany hem inclòs la novetat que per sol fet de participar es regalava una motxilla de la piscina”, va dir Mindan.

Amb els dues obres guanyadores s’han fet felicitacions de Nadal, les qual serviran per desitjar Bones Festes i Bon Any Nou a tots els usuaris de la Piscina de Roses.