La Bahía, Eurogame i Joan Jorquera, junts al campionat d’Europa de Taekwondo

Joan Joquera

Eurogame S.A. se suma com a patrocinador a la cafeteria ‘La Bahía’ de Roses per recolzar econòmicament la participació de Joan Jorquera al campionat d’Europa de Taekwondo

Joan JoqueraEl campionat d’Europa Cadet de Taekwondo, se celebra el mes d’agost, concretament el 19, a Bucarest, capital de Romania. Un viatge que haurà de fer el jove campió rosinc, Joan Jorquera, ja que ha de participar com actual campió d’Espanya de la categoria. I un viatge que, naturalment, comporta unes despeses econòmiques importants, si es té en compte que a Joan l’acompanyarà el seu cos tècnic, composat pel seu coach de pista, Mario Aguilar i els seus pares, la Lídia Cara i el mestre 4º Dan de Taekwondo i gerent del TKD Joan’s, Juan Jorquera.

Unes despeses que ja tenen cobertes gràcies al patrocini de la cafeteria ‘La Bahía’, el qual el seu propietari, Alberto Lagresa, ha pogut sumar un altre sponsor gràcies a l’acord assolit amb l’empresa Eurogame S.A.,” la idea era buscar empreses que poguessin potenciar el nostre patrocini, i els gerents de l’empresa Eurogame s’han mostrat molt receptius alhora de recolzar econòmicament la carrera d’en Joan. D’aquesta manera unim esforços per a que la seva participació al campionat d’Europa sigui un èxit”, ha manifestat Lagresa.

El propietari de ‘La Bahía’ s’ha implicat molt, des del seu patrocini per a que en Joan Jorquera participés en l’Open Internacional Hodori de Taekwondo a les Illes Canàries, en recolzar la carrera del jove campió rosinc. Tant que ja està treballant en la recerca de nous sponsors, perquè segons Alberto, “l’evolució de Joan Jorquera com taekwondista de competició dependrà en gran part de les empreses que se sumin al nostre patrocini per recolzar la seva carrera”.