La Biblioteca de Roses celebra el 25è aniversari amb un espectacle familiar

Biblioteca Municipal de Roses

Aquesta serà el primer acte de celebració, d’altres que es faran al llarg de l’any,  del 25è aniversari de la instal·lació municipal

Biblioteca Municipal de RosesLa biblioteca de Roses va ser creada l’any 1952 i transferida el 1979 per l’Administració Central a la Generalitat, que donada la precarietat de les instal·lacions i l’estat lamentable del fons, la va considerar tancada. El 8 de març de 1990 es va signar l’acord de col·laboració per restablir els serveis bibliotecaris a Roses, en el qual s’establia la titularitat municipal de la biblioteca i la seva integració a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya – Diputació de Girona. El 5 de maig de 1990 es va inaugurar una nova seu provisional de la biblioteca, remodelada i en nou emplaçament. L’any 1996 es va traslladar als baixos d’un edifici d’habitatges situat al carrer Pep Ventura, on es va mantenir el servei fins a la construcció del nou equipament, inaugurat el maig de 2003.

Amb motiu d’aquesta doble celebració (25 anys del restabliment del servei i 12è aniversari del nou equipament), l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament oferirà a partir de les 11:30 hores d’aquest dissabte l’actuació “Enig-Màgic”, espectacle de màgia, humor, misteri, foc i animals a càrrec del Màgic Raül.

El xou comença amb una entrada amb molt de ritme, amb què el mag ja es posa el públic a la butxaca. Dura cinquanta minuts i combina efectes parlats amb d’altres amb música, tots acompanyats, com sempre, d’una gran dosi d’humor. Com a toc final, el Màgic Raül travessarà un dels seus ajudants amb objectes punxants.