La biblioteca de Roses millora les tasques de manteniment i romandrà tancada del 28 de juny al 14 de juliol

Biblioteca Jaume Vicens Vives
Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses

Roses procedirà al canvi del terra de la Biblioteca Municipal

Biblioteca Jaume Vicens Vives
Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses

Per motius d’higiene i fer més fàcil el seu manteniment es canviarà el paviment, que actualment és moqueta, per un terra de linòleum.

La moqueta representa un problema degut als àcars i la dificultat de netejar-la, i no és adient en zones on hi ha mainada. A més a més, representa un problema pel fons bibliogràfic.

El canvi es farà en dues fases, per evitar un tancament per un període molt llarg, començant primer per la planta baixa on hi ha la sala infantil, la zona de lectura de diaris i revistes, la zona de préstec i l’Espai Z, ja que són les zones de més trànsit de la biblioteca i que estaven més deteriorades.

L’any que ve es continuarà amb el canvi del paviment de la planta primera.

Durant els dies que la biblioteca estarà tancada es podran fer devolucions de documents a través de la bústia de préstec i es podran fer renovacions per telèfon o a través del catàleg per internet a l’adreça de la biblioteca: www.bibgirona.cat/roses

Aquesta acció, a més de les raons esmentades abans, també respon a la voluntat de l’Equip de Govern actual de buscar l’eficiència i l’estalvi municipal. D’aquesta manera es redueix la despesa de neteja.