La Biblioteca de Roses organitza el VII Concurs Infantil de Punts de llibre

Biblioteca Municipal de Roses

Les categories convocades per aquest concurs són tres: per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys

Biblioteca Municipal de RosesLa Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses organitza aquest any la setena edició del Concurs de Punts de Llibre, adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Els interessats a participar-hi ja poden recollir la seva plantilla per confeccionar el dibuix i retornar-la a la Biblioteca abans del proper 30 de novembre.

Després de l’èxit de participació assolit en edicions anteriors, la biblioteca rosinca torna a convocar aquest concurs de dibuix amb el qual vol implicar i fer participar activament els seus lectors més petits. A partir de totes les creacions presentades, amb les quals es realitza cada any una mostra a l’Espai Z de l’equipament, es triaran les imatges amb què s’editaran els punts de llibre que la biblioteca distribueix cada temporada entre els seus lectors a través del servei de préstec.

Les categories convocades són tres: per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys. El tema i la tècnica emprada pel dibuix són lliures i cada participant pot presentar un únic dibuix acompanyat del nom, cognoms, adreça i telèfon.

Tots els participants obtindran un llibre regal i els guanyadors de cada categoria rebran com a premi un lot de llibres i l’edició del seu punt de llibre.