La Bike Marató del Cap de Creus reedita l’èxit de participació dels darrers anys

Bike Marató del Cap de Creus

Moment de la sortida de la IX Bike Marató del Cap de Creus

L’organització va haver de tancar les inscripcions en arribar els 400 ciclistes, el límit imposat pel Club Ciclista Roses per al desenvolupament de la cursa

Bike Marató del Cap de Creus
Moment de la sortida de la IX Bike Marató del Cap de Creus

El passat diumenge va tenir lloc la IX edició de la Bike Marató del Cap de Creus, organitzada pel Club Ciclista Roses, marxa de bicicleta de muntanya que té com a característica principal el seguiment del recorregut s’ha de fer amb GPS i en la que es pot participar individualment o bé en parelles, tot això en dos recorreguts de 47 i 72 km en el marc incomparable del Cap de Creus i de la Badia de Roses.

En aquesta novena edició es va tornar a reeditar l’èxit de convocatòria en arribar als 400 participants, havent de tancar les inscripcions més de dues setmanes abans de la prova.

Un any més, els participants, vinguts d’arreu de Catalunya, van poder gaudir d’un recorregut que va meravellar tant als ciclistes que ja havien participat en anteriors edicions, com als que venien per primera vegada.
Tots ells van poder descobrir els encants de Roses i del Cap de Creus gràcies a aquesta marxa de BTT de referència en el calendari ciclista català.

La Bike Marató del Cap de Creus va continuar amb la seva vessant solidària, col·laborant amb el Projecte Candela a través de la venta de polseres i també de la iniciativa “El cafè solidari” amb el que els participants podien prendre un cafè abans de la sortida i després de dinar col·laborant amb 1 €. Tots els diners recaptats es destinen a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Des de l’organització han volgut agrair la col·laboració de l’ajuntament de Roses, de la Policia local, de les empreses que han cedit material per sortejar entre els participants i, especialment,  de tots els voluntaris que fan possible que, un any més, tant i tants ciclistes puguin gaudir d’aquesta marxa.

Les classificacions i les fotos de la prova es poden consultar clicant AQUÍ.