La botiga Mach guanya el concurs de millor aparador de la X Fira de la Rosa

X Fira de la Rosa
La botiga Mach ha guanyat el premi al millor aparador de la Fira de la Rosa 2022

Els alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà són els que han decidit que la botiga Mach era mereixedora del premi

El jurat, composat pels alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà, ha decidit que el millor dels 42 aparadors dels comerços de Roses que es van implicar en la decoració del seu aparador durant la X Fira de la Rosa, ha estat el de la botiga Mach de l’Avinguda Montserrat.
“Els alumnes d’aquest cicle formatiu han considerat que els dos aparadors de la botiga Mach han estat els que més s’adaptaven a les demandes del concurs, i que era que hi hagués color vermell a l’aparador i que tinguessin complements florals”, ha assenyalat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, el qual ha volgut “agrair als estudiants que hagin volgut fer de jurat i aplicar els seus coneixements per valorar els aparadors”, i s’ha mostrat satisfet “per la implicació dels comerços, que amb la xifra de 42 possiblement sigui la vegada que més establiments han participat”.

X Fira de la Rosa
Aquest és el segon aparador que van decorar la Mª Dolors Comella i la Tatiana Georgiana Tirau

Mª Dolors Comella i la Tatiana Georgiana Tirau, treballadores de la botiga Mach de l’Avinguda Montserrat, han estat les creadores dels aparadors que han guanyat el premi, les quals han desvetllat que “tot i que parlem i debatem molt com ho farem, després, alhora de fer-ho és quan sorgeixen les idees i la inspiració”, ha assenyalat Comella. “Tot un matí ens va costar crear-lo, tot i que des del dia anterior ja parlàvem de sí ho faríem o no, i finalment vam decidir que sí, i com diu la meva companya, la inspiració ens va venir mentre el fèiem” ha afirmat la Tatiana.

El material per decorar dos dels aparadors de la botiga “ha estat el paper, de color vermell, per fer roses, perquè vam pensar era millor així que posar roses naturals, ja que no haguessin aguantat amb la calor, i les vam distribuir per un aparador, mentre que en l’altre vam utilitzar corbates vermelles per fer la decoració, on una de les companyes, que avui no hi és, ens va ajudar a fer la forma de la rosa. I també vam utilitzar una tovallola convertint-la, així mateix, en una rosa”, han afirmat les dues treballadores de la botiga Mach.

El premi consisteix en una placa on queda reflectit l’establiment guanyador al millor aparador de la Fira de la Roses 2022.